wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2016-01-25 11:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
aaareche, kaa es nokluseeju faktu, ka metu [meegjinu, preciizaak] nost piipeeshanu. nu jau kaadu krietnu laika spriidi [kaadi divi meeneshi or so] darba laikaa nepiipeeju nemaz. kaadreiz gaaju vismaz ik pa stundai, divaam. arii vakaros maajaas dikti reti uzvelku kaadu duumu.
tomeer, visgruutaak ir atteikties no ciigaam kombinaacijaa ar alkoholu. pie jebkuras izieshanas uz baaru, notiek nenormaala duumoshana, peec kuras no riita liekas, ka visas plaushas izkleposhu. mistisks plaushu klepus ir arii pa dienu [H saka, ka nu tik visas darvas naak laukaa, kuras gadiem esmu tur marineejusi].

veel man peedeejaa laikaa ir kaut kaads uubernogurums, it sevishkji peec pusdienaam. pat ja needu daudz, tikai mazliet paknibinos, peec tam acis nenotureet valjaa.

dazhreiz liekas - ai, pakaljaa visu veseliigumu. kad piipeeju un eedu visu peec kaartas, nebija nekaadu probleemu. vai arii vecais, labais vecumsnenaakviens? tfu, ja pie dazhtriisdesmit jau jaasaak kopaa brukt un normaali dienu netureet, kas buus veel peec dazhiem gadiem?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tvarj
2016-01-25 10:22 (saite)
kad tu būsi dabonama kādā čatā? gribēju tevi par vienu lietu patraucēt :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evy
2016-01-25 10:41 (saite)
riit varu! man briivs. no riita [ja treners man laipni atbildees uz sms] buus teniss, bet ap kaadiem vieniem peec mana laika esmu briiva! tev riits buutu briivs?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tvarj
2016-01-25 11:05 (saite)
njea, rīt laikam būs jāstrādā :( es šodien muļķi laižu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]tvarj
2016-01-25 12:04 (saite)
labi, es tev uzrakstīšu problēmu šeit :)
esmu, tātad, uzsēdusies uz vienām smaržām, pati viņas pirku uz prāmja tallina-helsinki. tagad sāku pētīt veidus, kā varētu viņas atjaunot un ar šausmām konstatēju, ka viņas ne tikai nav nekur tuvumā nopērkamas, bet nav nopērkamas pat internetšopā. es skatos, ka tavā miestā it kā ir veiklas, tas ir kaut kur tev sasniedzamā attālumā?
http://www.adopt.fr/gb/magasins

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]evy
2016-01-25 13:44 (saite)
jaa, saul, shitais ir lielmiestaa. ieguugleeju - esot triis veikalinji. man tik dod dievinji atcereeties, kad naakamreiz uz lielmiestu braukshu, ieiet paskatiit kas tur un kaa :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]non_sense
2016-01-25 13:20 (saite)
Noperc grutniecibas testu :d

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evy
2016-01-25 13:49 (saite)
haaa! ja viss buutu shitik te vienkaarshi, tad es droshi, ka cibaa nesuudzeetos, bet bljautu, ka buus beebiitis, un iestaatos daudzu niistajos maaminjklubos :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tvarj
2016-01-25 14:28 (saite)
nu taču organisms nesaņem pierastās nikotīna devas un šādi dod zināt, ka he-not-laik, kaut arī ilgtermiņā tas nāk par labu :)
turpini iesākto un grauz svaigus burkāniņus

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]evy
2016-01-25 16:08 (saite)
fak ze burkaaninji, man visu laiku gribaas saldumus shtopeet [nu tu jau zini, kaa es miilu saldumus]. un vispaarpienjemtais fakts par svara palielinaashanos pie atmeshanas manaa gadiijumaa, shkjiet, vispaar triiskaarshi pieraadaas :(
ai, jaabeidz kaukt un jaaiet skriet :P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]non_sense
2016-01-25 17:43 (saite)
Mana loti slaida skaista draudzene ari resne. Zel skatities. 60 un cik tur tas dienas nesmekje...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?