wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2016-01-25 11:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
aaareche, kaa es nokluseeju faktu, ka metu [meegjinu, preciizaak] nost piipeeshanu. nu jau kaadu krietnu laika spriidi [kaadi divi meeneshi or so] darba laikaa nepiipeeju nemaz. kaadreiz gaaju vismaz ik pa stundai, divaam. arii vakaros maajaas dikti reti uzvelku kaadu duumu.
tomeer, visgruutaak ir atteikties no ciigaam kombinaacijaa ar alkoholu. pie jebkuras izieshanas uz baaru, notiek nenormaala duumoshana, peec kuras no riita liekas, ka visas plaushas izkleposhu. mistisks plaushu klepus ir arii pa dienu [H saka, ka nu tik visas darvas naak laukaa, kuras gadiem esmu tur marineejusi].

veel man peedeejaa laikaa ir kaut kaads uubernogurums, it sevishkji peec pusdienaam. pat ja needu daudz, tikai mazliet paknibinos, peec tam acis nenotureet valjaa.

dazhreiz liekas - ai, pakaljaa visu veseliigumu. kad piipeeju un eedu visu peec kaartas, nebija nekaadu probleemu. vai arii vecais, labais vecumsnenaakviens? tfu, ja pie dazhtriisdesmit jau jaasaak kopaa brukt un normaali dienu netureet, kas buus veel peec dazhiem gadiem?


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?