wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2015-12-12 20:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
meenesh[ne]dienas
gandriiz piecas stundas slimniicas emeerdzhensii ruumaa, divas shprices ar divu stundu intervaalu, veel 100 ml paracetamola pa taisno veeninjaas, tad IV fluid nobeigumaa..peecaak, gaidod daktera izrakstu, veel vienu pretsaapju ripu noeedu.
Vot, blja, meeneshreizes! Nevienam shitaadu elles moku nenoveelu. Veeljoprojaam pa gultu, slimiibas lapa uz divaam dienaam, jo aizdomas par kaadu ne tur iekaisumu, kuram analiizes jau nodotas. Un treshdien veel uz ultrasound, peec tam pie dakteres peec visiem rezultaatiem. 
Taadi, luuk, man shodien piedziivojumi. Bet priekshnieks pilniigaa pohujaa pazinjo, ka es esot oblaidzhd ierasties riit darbaa, jo vinjsh braukshot biznestripaa. Pidars, blje. Protams, nekaadaa darbaa riit neieshu un slimiibas lapu jau vinjam nosuutiiju. Lai domaa, kaa iztikt. 

Slimniicaa, kameer es tur pie sisteemas piesleegta, rita man atnesa kruasaanus un ciisinjus miiklaa, arii staarbaksa auksto kafiju. Jo nu shitaadai medikamentu devai tukshaa duushaa nebuutu patiikams nobeigums. Jau tur guljot un piknikojot, noleemaam, ka ir jau vain'o'klok, bet es tomeer maajaas aizmigu. Tagad modusies arii viina griba un mees skatamies stulbas sievieshkomaadijas un dzeram leetu portugaalju viinu, kursh man garaho, bet rita saka "mees nu gan shito portugaalee nedzeram", bet es apsoliiju patureet nosleepumaa, ka vinja man paliidz tukshot sho pudeli (un ir veel divas ledskapii).



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pinjons
2015-12-12 19:33 (saite)
Opā.... Turies!

(Atbildēt uz šo)


[info]kisswithafist
2015-12-12 20:40 (saite)
shiiit. turies!

(Atbildēt uz šo)


[info]tvarj
2015-12-12 20:56 (saite)
ak draudziņ! :(

(Atbildēt uz šo)


[info]roskild
2015-12-13 09:49 (saite)
Lai viss tev tur labi.

(Atbildēt uz šo)


[info]savanna
2015-12-13 13:05 (saite)
Trakums! Veseļojies!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?