wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2015-09-12 14:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
sestdienas izlaade..
karimchiks [karims, ne rimi veikals] ciemojaas vakardien no dubajaam. nesen no divu meeneshu valjinaajuma libaanaa atgriezies. loogjiski, ka bija balliite. sho jau plaanojaam kaadu nedeelju. es jau taalredziigi pati sev grafikaa ieliku briivdienu, jo nu ar karimchiku uz vienu drinku nekaadaa viizee.
maajaas uzjaucaam vodka-toniks-daudzlaima kokteiliishus, peec tam saakaam taisiities doties apsveicinaat kolumbijas kataliinu dzimshanas dienaa un turpinaat balliiti hiltoonaa. nu luuk, un taisiishanaas procesaa es izdomaaju ieluureet savaa darba telefoonaa [jupis raavis, nekad vairs muuzhaa!!!], kur mani sagaidiija sms, ka - piedo, miiljaa, evy, bet gjeneraalais grib, lai tu riit straadaa riita mainju, kanceleejam tavu briivdienu.
forfakseiks, visa mana erekcija uz balliiti noshljuka, es nenormaali sagruziijos, un taadu skaabu gjiimi, meegjinaadama ik pa laikam tupi pasmaidiit, aizdevos balleeties.
neba nu, ka pirmaa reize pohaas darbaa iet. nee. bet, grafiku sastaadot, es tomeer pieveershu uzmaniibu viesniicas aiznjemtiibas koeficientam. un uz shodienu ir tuksh! gaidaami ierodamies kaadi desmit numurinji. kas ir faking desmit numurinji visas dienas garumaa pret, piemeeram, vakardienas devinjdesmit septinjiem?! un pats gjeneraalais shodien darbaa nemaz neparaadiijaas. kaa arii kaudze citu menedzheru. pizgjets, atradushi eziiti...un es vienmeer VIENMEER njemu sestdienas briivas, unless viesniica paarpildiita. un visi to zin. VISI!
un dusmaas es vakar tomeer njeemu un piedzeeros. shodien es esmu izskrolleejusi visu feisbuku, salikusi iepirkumu grozinjos dazhaados onlaina veikalos visaadus [ne]vajadziigus suudus [kurus taapat gan jau liidz chekautam izmetiishu no groza], paseedeejusi ar H un karimchiku, kuri atbrauca kafiju padzert [un noriju karimchikam visus frii karfeljus un dazhus gabalus sendvicha - pohas, jaa]. no darba lietaam es neesmu izdariijusi NEKO, jo NAV KO! jo es vareeju mieriigi pohoties maajaas, vai vaartiities baseinos ar margaritu rocinjaa. bet nee. es seezhu faking ofisaa.
aa, jaa. vienu darba lietu izdariiju gan. paarbiidiiju savu shodienas briivdienu uz pirmdienu [jo sveetdiena arii briiva]. injoorfeis!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zin
2015-09-12 15:41 (saite)
izlikties, ka sms neizlasīji ;)
bet cūksviņi, jā

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evy
2015-09-12 16:02 (saite)
ai, sirdsapzinja, suchka, neljaava neiet uz darbu :(
kur es tik apziniiga gadiijusies?!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tvarj
2015-09-12 17:12 (saite)
jums ar h ir laiks saakt savu biznesu - privaato baaru dizains un iekaartoshana cilveeku maajaas :DDD

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]evy
2015-09-13 12:36 (saite)
Ehh ja vien tas buutu taa skalji pieprasiits... :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]di_wine
2015-09-14 02:36 (saite)
Turi buru, galvenais esi tu un tava dzīve, nevis darbs ar savām figņām, kaut ko nemuki vispār tā pēkšņi ar īsziņu paziņot, ka rīta maiņa... Oi, neapskaužu.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?