wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2014-11-19 14:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Sarkanbaltsarkanais pludmalee
Aizvakar pludmalee ljoti tuvu krastam maniiju delfiinus. Seedeeju krastaa un veeroju, kaa vinji viens peec otra izliec savas muguras virs uudens, tad astes. Skaisti. Liidz briidim, kad paareejie pludmalisti ieraudziija. Visi kaa viens metaas pelst un aizbiedeeja. Daargie tuuristi, shie nav treneetie atlantis viesniicas delfiini, kuri naaks juus buchot un vizinaat uz savaam muguraam, - klusiibaa nopuutos un aizgaaju sauljoties taalaak.
Kanoe laivu iziireetaajam pajautaaju, vai katru dienu shie skaistie dziivnieki te manaami, uz ko vinjsh atbildeeja, ka jaa, ap desmitiem riitaa un tad ap trijiem peecpusdienaa esot tie laiki, kad vinji met liikumu gar pludmales zonu.
Zheel, ka kamieljzeme apzinaati ar vien vairaak izniicina atklaataas pludmales, sabuuveeejot salas un dambjus. Liidz ar to iespeeja ieraudziit delfiinus savvaljaa paliek arvien mazaaka.
Vakar, savukaart, aizbraucu uz citu pludmali, kur nebiju veel bijusi. Taads galiigi mazinjsh ibizas variants, paartii paartii. Es gan noliidu malinjaa, mieriigaa zoonaa, kur muuzika bija klausaama normaalos decibelos, un kur piedzeerushies briti neaaleejaas bljaustiidamies ar tekstiem - i'm gonna go finda a man for me! I wanna get laid tonight! Ok, find me a girl too, loose enough to fuck for one night, no strings attached! mees ar kompanjonu nonaacaam pie secinaajuma, ka briivdiena pludmalee tam arii ir briivdiena - lai atpuustos no trokshnjiem un taa. Un sho pludmali vairs neapmekleesim, ja nu vieniigi kaadas balliites ietvaros.
Veca palieku, vai kaa, bet dazhreiz tomeer gribas pazvilneet [nosaciitaa] klusumaa un izbaudiit mieru. Biju par sho pludmali dzirdeejusi, ka pa viikendiem tur ejot valjaa visaadi ljembasti, bet pa nedeelju viss esot mieriigi. Nu, ja diidzheja bumsi bumsi kaadam skaitaas mieriiga atmosfeera, tad pludmales ieteikumus no shaa cilveeka vairs neapsveershu :)
Bet, ko nu tur gausties - veertiiba nemainaas - saule, uudens, alus, cigaretes.. Taads man astonjpadsmitais novembris bija.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kants
2014-11-19 12:55 (saite)
turpat kamieļzemē? cik pats biju vāļāties, visur bija gluži apātisks miers

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evy
2014-11-19 12:57 (saite)
Shii te bumsi bumsi pludmale atrodas pavisam citaa abu dabii malaa, mees tur toreiz nemaz neaizbraucaam. Tas ir blakus F1 aplim un koncertareenai..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]investors
2014-11-19 16:14 (saite)
18. novembrī kārtīgam latviešu proletārietim pienākas "saule, pērkons, daugava" nevis "saule, uudens, alus, cigaretes" :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evy
2014-11-20 14:58 (saite)
Haaa, vismaz viens no komponentiem - check! :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]di_wine
2014-11-19 18:28 (saite)
Kolosāli, ar baltu skaudību lasu, kā tu tur saulītē, siltumā, ak... :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?