esinja_2 ([info]esinja_2) rakstīja,
@ 2007-08-23 12:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Esmu tāds pats profesors vīriešu lietās, kā [info]unpy - sieviešu!
Jūs zinājāt, ko vīrieši sarakstās?....

1.tēma - draugu un kopīgu paziņu aprunāšana.
"Klau, a Tu dzirdēji, ka Pēteris Rasmai bērnu uztaisījis? A visi domā, ka no Jura! Šausmas, vai ne? utt."

2.tēma - autiņi.
"Ui, vakar biju Statoilā, tur bija Tādas atlaides - ja Tu zinātu, cik izdevīgi 10 litrus benzīna komplektā ar 5 litriem eļļas iepirku! utt."

3.tēma - visādi mājieni pašvērtības paaugstināšanai draugu acīs.
"Man te viena kolēģe. Tāds sexīga, Mārīte vārdā. Ar večiem uzpīpējot parunāju - Visi viņu grib izdrāzt, da minetu ieprovēt, BET.. viņa tikai uz mani skatās. Zini, no rīta darbā pat paprasija, vai negribu, lai man kafiju uztaisa. Vso na lico - viņa mani grib!! Veči neko nesaka, bet skaidrs, ka apskauž. Andža pat sācis nēsāt tādus pašus džinsus, kā man ir."


4.tēma - intīmie piedzīvojumi.
"Ai, zini, man vakar atkal Dace zvanīja. Nu, tā, ar Dē izmēru. Galīgi piedzērusies. Uzprasījās uz brokašu taisīšanu. A es kā par nelaimi uz diētas esmu..."

5.tēma - stulbie priekšnieces/apakšnieces.
"Man tā stulbā, balinātā kuce piegriezies. Pati nezin, ko grib. Laikam vīrš šo sūdīgi drāž! utt."

6.tēma - ģimene.
"Sīkais viss manī! Visi skraida apkārt, ar saldumiem baro, a šis pa kluso pie mana alus kaut kā bija ticis! Un tas viss trijos gados! Toč viss manī. Arī indīgs!"


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]krii
2007-08-23 12:58 (saite)
Neapšaubi Eksperta viedokli!
Ja pie Unpy kāds pasaka, ka viņš ar analogu apgalvojumu par sievietēm ir kļūdījies vai vismaz pārspīlējis, uzreiz tiek diagnosticēta "tipiski feminīna tieksme visus vispārinājumus attiecināt uz sevi".:)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]drako
2007-08-23 13:06 (saite)
Unpy iespējams pārspīlē, bet vispār sievietes ir emocionālākas un vairāk orientētas par attiecību tēmu, līdz ar to pat es, ja man jārunā par attiecībām izvēlos sievietes, nevis vīriešus. "Standarta pareizajam" vīrietiem uz attiecībām ir "uzdirst", viņu interesē tikai "nogrūsties" un piedzerties, vai vienkārši labi atpūsties, un tanī brīdī, kad viņš konstatē, ka tā vairs nav, viņam nāk virsū mazvērtības sajūtas, ka kāda kuce ir ievainojusi viņa vīrietību un viņš no pārējiem džekiem uzreiz norobežojas, vai vismaz slēpj šo, lai tie neredzētu viņa vājumu. Protams, ne jau visiem, bet tāda tendence pastāv.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mafia
2007-08-23 13:14 (saite)
ahaaa... tagad es saprotu...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?