kora dziesma, airu laiva, džezs un viskijs - [entries|archive|friends|userinfo]
ernuerna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Oct. 1st, 2018|10:08 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Mani senči grasās balsot par na. Mums vakar bija ģimenes konflikts par šo tēmu.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]up
Date:October 1st, 2018 - 10:15 am
(Link)
Mana maate arii. Jo vinja taa darot peedeejos 20 gadus. Vai ja ne par na tad par kpv, jo redz, “vajagot veidot neertas kombinaacijas”.es sabljaavu ka vinja ir kombinators hrenovs ostaps benders un nometu klausuli. Tapeec es izvairos sekot liidzi jebkam kas notiek valstii/pasaulee, jo paaraak uzvelk
From:[info]muhina
Date:October 1st, 2018 - 02:23 pm
(Link)
Mans tevocis, dabaszinatnu doktors, nedaudz virs 40, ari, jo, luk, Paradnieks und Dombrava provocejot un esot neerti un tas liekot 'gudrajam' partijam vairak rosities tautas laba. Vins gan ari ir par to, lai musu miesta ar 1200 iedzivotajiem paliktu ari vidusskola, kura vairs nav dabaszinatnu skolotaju, jo esot smuks parks blakus un berniniem varot no rita ilgak izguleties, pats savus bernus gan uz to skolu nez kadel neved. Un Iespejama Misija esot mulki. Sita ta mana saikne ar teviju partruks pavisam.
[User Picture]
From:[info]barbala
Date:October 1st, 2018 - 02:39 pm
(Link)
Iespējamā misija ir muļķi- kāpēc tas?
From:[info]muhina
Date:October 1st, 2018 - 03:26 pm
(Link)
Jo tikai standarta padomju didaktika un skaidrs macibu vielas iedalijums prieksmetos, kas ipasi neparklajas ir tas, ka berniem macities. Galu gala vins savas fizikas, kimijas un biologijas sita macijas, brauca uz visadam pasaules olimpiadem un medalas dabuja, tatad neka labaka pasaule nav. Un tie jaunie cilveki, kas visadas lideribas samacijusies, tagad nabaga berninus pa skolam iespejamas misijas varda boja, nespiezot vinus macities, bet liekot taisit avizes, ir gals visam. Bet es tev nevaru piekrist par na. Es tiesam neredzu nevienu iemeslu, kadel na ir labaka par kpv, loti daudzas no problemam, ar kuram Latvija cinas, ir tiess na narativu rezultats.
[User Picture]
From:[info]barbala
Date:October 1st, 2018 - 03:35 pm
(Link)
Galīgi neaizstāvu NA un stipri vien nekādi netolerēju viņu īstenojumus, izņemot samērā veiksmīgo kult. min. jomu, kurai gan arī var vietumis plankumus atrast, jo "vai mēs esam tikai dziesmusvētki" un cik nomaļi izskatās (vai- neizskatās) LV eiropas bildē ir cita tēma.

tas, ka atsevišķi NA esošie naratīvi ir bordo krāsā krāsoti Sask/KPLV naratīvi ir vēl viena tēma.
From:[info]muhina
Date:October 1st, 2018 - 08:34 pm
(Link)
Mani na un priekstecu (TB/LNNK) butiba ne tik daudz satrauc tas acimredzamais stulbums, kura fona Dace M. tiesam ir Leuchtturm, bet gan tas, ka tiesi na del es seit, Berline, regulari sastopu jaunus, loti inteligentus un labi izglitotus, krievvalodigus Latvijas pilsonus,kuri pilna nopietniba grib balsot par Saskanu, jo a) nejutas, ka citas Partijas, iznemot Progresivos, vinus parstav, b) atklati saka, ka latviesi jau nu varetu savu moralo raditajpirkstu nekratit, jo valdiba sausaligi nacionalisti ir jau sen un vini, daleji 22 - 26 gadus veci, t.i. visi Latvija piedzimusi, bet ir augusi zem 'krievi nak!' slogana c) nezin, kas ir Julija Stepanenko, jo krievvalodigaja prese par to, acimredzot, neraksta, d) pazist laudis, kas kandide Saskanas sarakstos un, pec visa spriezot, ir loti jauki cilveki - matematikas skolotaji, pulcinu vaditaji etc., kas tiesam tic socialdemokratijas idejam. Un ta nu mes netiekam vala no TB/LNNK lidzveidota 'etniska balsojuma' lidz sai dienai, kas kulmines sestdien velesanas. Pirkstos kodisim pec tam jau visi kolektivi.
[User Picture]
From:[info]begemots
Date:October 1st, 2018 - 10:48 pm
(Link)
lūk, bet man viena man zināma latvju vecmāmiņa pēkšņi izdomājusi par Saskaņu -- viņi nekad nav bijuši valdībā, vaig arī viņiem iespēju, un man kaimiņš teica, ka krievi tāpat te būšot pie varas.
[User Picture]
From:[info]milda
Date:October 1st, 2018 - 10:55 am
(Link)
Mans papiņš arī. Mutere ieņem svārstīgu pozīciju. Brokas, Gerharda un Parādnieka faktors nav pietiekams arguments. Savukārt par progresīvajiem noteikti nē, jo tur taču tas Putnis ir zilais - pilnīgs fui. Nē nu neko - vismaz nav KPV.LV vai ZZS - ko es tur vairs 80-gadīgus lauzīšu.
[User Picture]
From:[info]milda
Date:October 1st, 2018 - 10:56 am
(Link)
Un papiņam patīkot Melbārde, tāpēc viņš balsošot par NA
From:[info]vizionars
Date:October 1st, 2018 - 12:54 pm
(Link)
tiklīdz sasniedzu balsojamo vecumu, laikam '95. gadā, tēvs teica vai nu balsošu par tēvzemei&brīvībai vai arī tiks noņemts finansiālais atbalsts, jo biju cieši nolēmis ignorēt cirku. joprojām neesmu balsojis nemaz, nenožēloju.
[User Picture]
From:[info]barbala
Date:October 1st, 2018 - 02:41 pm
(Link)
redz, kādi laiki mēdz pienākt, kad pat NA neliekas tā ļaunākā izvēle, lai svētīts katrs, kas nenobalso par KPLV vai Saskaņu, par pārējo var runāt . Nacionāļos ir divas jēdzīgas un foršas dāmas- Dace M. un Ilze I. - Kurzemes lokomotīve, ja viņas varētu izņemt no saraksta un iecelt pie kā ideoloģiski, konceptuāli pieņemama- ak, cik labi tas būtu.
[User Picture]
From:[info]kautskis
Date:October 1st, 2018 - 08:02 pm
(Link)
Nu lai tak balso, tāpēc jau tā ir demokrātija, ka var visādi balsot. Lai gan es ieteiktu tā vietā ieteikt JKP.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:October 1st, 2018 - 10:25 pm
(Link)
Algoritms kā pareizi lietot vēlēšanas:

1. - iedomājamies iluminātus/ reptiliāņus tā kā viņus parasti apraksta konspirāciju teorijās
2. - sastādam (1) īpašību sarakstu
3. - paskatamies kura no piedāvātajām partijām vislabāk šim sarakstsm (1) atbilst
4. - par to arī nobalsojam

[User Picture]
From:[info]indulgence
Date:October 3rd, 2018 - 06:36 am
(Link)
Tātad cilvēki ir apmierināti ar valsts attīstības virzību, ja jau balsto par tiem, kas kuģi cik gadu desmitus stūrē. Tiem čīkstuļiem, kam vissirslikti, nesaprast tos, kam vissirlabi. :)