ena ([info]ena) rakstīja,
@ 2014-09-28 20:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Sajuku no visaam piilaadzu recepteem taapeec saaku dzert viinu un kaa juus vaarat piilaadzus vai tiesaam ar aaboliem? Var uz aci? Man uz aci te ir kaadi divi pilni katli attiiriiti stulbaa lielummaanija


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zin
2014-09-29 10:12 (saite)
meklē manā cibā tagu "vino" :)
bet vispār kaut kur 2/3 ābolu sulas un 1/3 ūdens (kaut gan var arī 1/2 uz 1/2), tad sastampātus pīlādžus klāt un nokāst pēc pāris nedēļām.
pirms likt īnā, ēs viņus atsaldējam leduskamerā bik. uz nakti vismaz.
~1 kg pīlādžu uz 10 l topoša vīna varētu būt ok.
bet tas ko tagad rakstu ir pēc atmiņas, kura man nav tā labākā. drošāk ir pierakstus izlasīt, es tur cenšos visus soļus piefiksēt.

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?