ena ([info]ena) rakstīja,
@ 2014-09-28 20:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Sajuku no visaam piilaadzu recepteem taapeec saaku dzert viinu un kaa juus vaarat piilaadzus vai tiesaam ar aaboliem? Var uz aci? Man uz aci te ir kaadi divi pilni katli attiiriiti stulbaa lielummaanija


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tikko_pamodos
2014-09-28 22:09 (saite)
Es neko nezinu par pīlādžiem, bet āboli der gandrīz visam.

(Atbildēt uz šo)


[info]zin
2014-09-29 10:12 (saite)
meklē manā cibā tagu "vino" :)
bet vispār kaut kur 2/3 ābolu sulas un 1/3 ūdens (kaut gan var arī 1/2 uz 1/2), tad sastampātus pīlādžus klāt un nokāst pēc pāris nedēļām.
pirms likt īnā, ēs viņus atsaldējam leduskamerā bik. uz nakti vismaz.
~1 kg pīlādžu uz 10 l topoša vīna varētu būt ok.
bet tas ko tagad rakstu ir pēc atmiņas, kura man nav tā labākā. drošāk ir pierakstus izlasīt, es tur cenšos visus soļus piefiksēt.

(Atbildēt uz šo)


[info]zin
2014-09-29 10:14 (saite)
tas protams, ja Tu gribi vīnu :D no pīlādžiem

(Atbildēt uz šo)


[info]liido
2014-09-29 15:00 (saite)
kaimiņi vārīja tikai ar cukuru un kad bija mīksti, berza caur sietu, lai sanāk +/- želeja. Bija baigi labā.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?