zintish ([info]zin) rakstīja,
meklē manā cibā tagu "vino" :)
bet vispār kaut kur 2/3 ābolu sulas un 1/3 ūdens (kaut gan var arī 1/2 uz 1/2), tad sastampātus pīlādžus klāt un nokāst pēc pāris nedēļām.
pirms likt īnā, ēs viņus atsaldējam leduskamerā bik. uz nakti vismaz.
~1 kg pīlādžu uz 10 l topoša vīna varētu būt ok.
bet tas ko tagad rakstu ir pēc atmiņas, kura man nav tā labākā. drošāk ir pierakstus izlasīt, es tur cenšos visus soļus piefiksēt.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?