jā un nē ([info]dzeltens) rakstīja,
@ 2020-12-20 19:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kritiskā domāšana
Man liekas, katram domājošam cilvēkam ir nepieciešams savs inner conspiracy theorist; viņam drīkst nepiekrist, ar viņu drīkst strīdēties, bet, ja viņa nav, tad tu esi nevis kritiski domājošs cilvēks, bet vienkārši papagailis, kurš atkārto ziņu virsrakstus.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]brookings
2020-12-22 19:34 (saite)
Izskatās, ka kropļojam ekonmiku, mazus uzņēmumus, cilvēku dzīves utt. dēļ nepārkārtotas medicīnas sistemas - un tā pat notiek gandrīz visā pasaulē.

Par tavu ārstu: jā, ir kaut kāds brīnums ka pārdevējas pie mums, kuras bieži nelieto maskas pareizā veidā, joprojām sveikas un veselas.

My inner conspiracy theorist has been constantly pointing out to me the cynical, faux-passion of the propaganda from official media outlets. He (it is male), also led me to examine who funds the fact-checkers - O.S foundation, facebook, banks, Google and so on. Redzēsim: šodien runāsu ar veciem draugiem no 'Plague island', lai saprastu tik tālu tas viss ir aizgājis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dzeltens
2020-12-22 21:40 (saite)
Plague island=jaunais UK vārds?
Es pati esmu nezināmā laika periodā sēdējusi 8h dienā vienā kabinetā ar kovid slimnieku, visdrīzāk asimptomātisku vai ļoti mild-simptomātisku, kam tagad ir antivielas (man nav). Acīmredzot visi vīrusi kaut kā tamlīdzīgi uzvedas, ka daži saslimst, citi nez kādēļ ne.

Propaganda ir parasto ziņu otrais es šobrīd. Ja nu vienīgi tie, ko nočeko faktčekeri, nav diži labāki. Es, piemēram, vakar nejauši izlasīju, ka Great Barrington declaration sponsorē veikli zēni, kam patīk arī pamatot sweatshopu lietderīgumu un noliegt climate change. https://www.theguardian.com/commentisfree/2020/oct/18/covid-herd-immunity-funding-bad-science-anti-lockdown

Propaganda notiek abos virzienos, un es pilnīgi negribu izlikties, ka zinu, kā interesēs un kas tur notiek, un kuri tur ir labie vai vismaz mazāk sliktie.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?