jā un nē ([info]dzeltens) rakstīja,
@ 2021-10-27 17:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Valdības krišanas gadījumā Vienotība valdībā vairs nestrādāšot. Nu i nafig.

Anarhists manī mazliet pat grib, piemēram, tikumīgo Jūliju par premjerministri, lai nu pati arī izstrebj to perfect storm, ko ievārījusi. Labā antivakseru mamma, jbtv.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2021-10-27 21:03 (saite)
Valdības krišana būtu dāvana no debesīm. Tautas mocītājus gaida tribunāls.

(Atbildēt uz šo)


[info]scaramouche
2021-10-27 23:24 (saite)
Iekšējais anarhists ta lai anarhējas, bet gribas vēl padzīvot gejropā.

(Atbildēt uz šo)


[info]missalise
2021-10-28 08:53 (saite)
Tad, visticamāk, būs ārkārtas Saeimas vēlēšanas, jo arī šī valdība tika izveidota ar lielām mokām. Turklāt kurš rausies būt par valdības vadītāju tagad - pašā trakākajā krīzē? Lasīju žurnālā Ir - laikam Rīdzenes arunās - ka tad, kad bija iepriekšējā krīze un bija doma, ka premjers varētu būt Lembergs, viņš atbildēja kaut ko no sērijas - kam man tagad to - visu to putru strēbt un nepopulārus lēmumus pieņemt. Manuprāt, pie šī brīža situācijas sava daļa atbildības ir jāuzņemas arī iepriekšējiem Ministru prezidentiem - it īpaši tiem, kuru valdīšanas laikā nebija šādas krīzes - kā tagad Covid krīze, kas tikusi Kariņam vai 2009.gada krīze, kas tika Dombrovskim. Bet kā tad ar Māra Kučinska, Laimdotas Straujumas, Ivara Godmaņa, Aigara Kalvīša, Induļa Emša, Einara Repšes, Andra Bērziņa, Andra Šķēles, Viļa Krištopana, Guntara Krasta, Māra Gaiļa un Valda Birkava atbildību? Un veselības ministru vien bija vesela plejāde, turklāt tie ļoti bieži maījās - nostrādājot ļoti īsu laiku. Ne jau vienā dienā radās visa šī sistēma. No veselības ministriem man vissakarīgākā likās Čakša.Viņa beidzot ieviesa kaut kādā veidā to E-veselību vismaz tik daudz, ka vismaz pēc receptes nav pie ārsta jāiet (un lai nebūtu jāmaksā Eiropai baigās naudas kā sods par neieviesto sistēmu) un zaļo koridoru onkoloģijas pacientiem. Viena pagale nekad nedeg un pie sistēmas problēmām nekad nav vainīgs tikai viens cilvēks.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dzeltens
2021-10-28 17:04 (saite)
Čakšu nometa par reformu, kas paredzētu obligāto veselības apdrošināšanu un plānveida medicīnas nepieejamību maksāt nespējīgajiem. Tāda šausmīgi labēja ideja, ko nekādi nevaru atbalstīt.
No otras puses - plānveida valsts apmaksātā medicīna tāpat ir diezgan nepieejama maksātnespējīgajiem arī bez visa kovida, jo neviens nespēj izstāvēt tās rindas. PVO tieši nesen norādīja, ka sabiedrības vairākums ir spiests de facto maksāt par veselības aprūpi.
Sliktāka par Pavļutu jau nu viņa nebūtu. Turklāt runā, ka viņas saimnieks tāpat ir cietumā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?