jā un nē ([info]dzeltens) rakstīja,
@ 2021-10-19 14:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
"...situācija Igaunijā atšķiras no Latvijas tādā ziņā, ka Igaunijai sākumā izdevies sapotēt prāvu daļu vecāka gadagājuma cilvēku un tikai pēc tam imunizācija piedāvāta jaunākām iedzīvotāju grupām. "Latvijā nez kāpēc par to neizdevās vienoties, un ļoti agri visiem iedzīvotājiem tika dota brīva pieeja vakcinācijai. Viņiem augstākie vakcinācijas rādītāji ir tieši jaunākām vecuma grupām, bet tas nepalīdz pasargāt no inficēšanās vecākus cilvēkus," sacījusi Lutsare." 

4 no 5 slimnīcās nonākušajiem ir krievvalodīgie, ap 80% vecuma grupā 60+, gribēšu redzēt, kāds ir plāns tuvāko 4 nedēļu laikā viņus visus sapotēt. 

Vakardienas preses konferencē Bordāns vēl šļupstēja, ka, ja pēc JKP ierosinājuma obligātā vakcinācija būtu sākta jau vasarā, mēs nebūtu šādā situācijā. Kā tad.
Kariņš uz žurnālistes jautājumu par to, ka slimnīcu noslodzi pamatā veido vecāka gadagājuma cilvēki, turklāt krievvalodīgie, un vai nav nepareizi organizēts vakcinācijas process un vai nebūtu jāizvērtē Pavļuta atbildība, vispār neatbildēja, bet pateica kaut ko ne pa tēmu.

Tāda sajūta, ka viņi tur 9 stundas sprieduši, kā nezaudēt seju priekšvēlēšanu gadā, nevis kādi ierobežojumi tiešām vajadzīgi. Pat pensionāriem ar auto virsū braucošo lopkopības ministru no Nacionālās Atpalicības izvilka pagozēties presenē, lai viss godīgi.

Idioti! 


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dzeltens
2021-10-19 17:14 (saite)
Viņš vēl vakar izteicās, ka jāatdod vara armijai, jo armijas lēmumus neietekmē vēlēšanu tuvums.
Un tad presenē izcēlās ar frāzēm kā JKP vienīgie esot jau vasarā iestājušies par obligāto vakcināciju. Starp citu, vienīgais, kurš uzsvēra savu partijas piederību - skaidra pazīme, ka viņu pašu jau nu galīgi neietekmē vēlēšanu tuvums. Smieklīgs vīriņš.

Un tur nemaz nav risku, ka armija var to varu negribēt atdot. Vai, piemēram, ka ierodas "atbrīvotāji" no kaimiņvalsts, lai izbeigtu armijas diktatūru. (Šī ir ironija, ok :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]missalise
2021-10-19 17:22 (saite)
Portugālē, starp citu, tā izdarīja un tur pāri 80 procentiem vakcinēti- https://jauns.lv/raksts/arzemes/465333-portugale-teju-visi-iedzivotaji-ir-vakcineti-kads-ir-vinu-veiksmes-stasts .

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dzeltens
2021-10-19 18:07 (saite)
Nu, tas militārists tā kā bija Evas vietā, nevis valdības. Kāds militārists noteikti būtu labāk par Evu, kaut gan gandrīz jebkas būtu labāk par reklamščicu, kas vienreiz jau izgāzusi dziesmusvētku biļešu tirdzniecību.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?