Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
@ 2019-04-30 10:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
GoT s08e03 "The Long Night"

Vienīgā saprātīgā un loģiskā darbība bija, kad Nakts Karalis pacēla mirušos pievienoties savai armijai. Viss pārējais bija skumji - pretiniekam ir milzīgs pārspēks, kas nozīmē, ka jums, protams, jāuzbrūk viņiem atklātā laukā -> atā, atā dotraki, pēc tam, kad viņi pazuduši (un pievienojušies pretiniekam), joprojām turam fronti ārpusē -> atā, atā einuhu armijai, pēc mirušo pacelšanas tie lien arī ārā no savām kapenēm pie reizes tiekot pie jaunas miesas, lai arī ņemot vērā apbedīšanas laiku, tur no miroņiem pāri palikuši ir tikai (sabirzuši) kauli, Nakts Karalim pofig uz drakona uguni, bet pēc tam sabirst no ieroča, kurš ir pagatavots izmantojot to. Nu un labi, ka Nakts Karalis nav apķērīgs, jo viņš būtu mierīgi varējis aplenkt Vinterfellu un pagaidīt kādu pusgadu, jo viņam savus andīdus nav jābaro un nekur arī nav jāsteidzas - gabals nenokritīs, ja garā nakts sāksies maķenīt vēlāk. Iespējams, protams, ka kaut kas būs nākamajās sērijās, bet šobrīd izskatās, ka Others kā absolūtais ļaunums parādījās, pazuda, nu i hren sņimi, kas, kā un kāpēc tieši tagad pofig jau (protams, priekš tam varētu būt grāmatas, bet nav pārliecības, ka autors dadzīvos).


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]missalise
2019-04-30 12:17 (saite)
Es nesapratu, no kurienes tā Arija beigās izlīda. Pils tak bija aplenkta, kā viņa pēkšņi pie tā Brana tika? Izskrēja cauri tiem miroņu pūļiem pa tumsu vieglā kamzolītī(tas nekas, ka līdz tam no dažiem miroņiem pa pils kambariem slapstījās). Vēl es nesapratu, kāpēc tas Brans par kraukli pārvērtās - gribēja tieši uzzināt, cik tālu Nakts karalis ticis?
Bet nu tas sākums - ar kaujas gaidīšanu gan bija labs.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dunduks
2019-04-30 12:39 (saite)
Arja gan jau pa kādām ejām, ar kurām slavena Vinterfella ieradās, vienīgi nez no kurienes no augšas viņa varēja nolekt :-) Brans novargoja kraukļus, lai pievērstu NK uzmanību un varētu pats nostrādāt kā ēsma.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]auksts_entelekt
2019-04-30 13:37 (saite)
viņa esot nolekusi no tā dzīvā koka.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dunduks
2019-04-30 13:54 (saite)
Nu man vismaz gali nesaiet kopā, jo man likās, ka Brans ir starp weirwood-u un NK, kurš ir pret Branu ar seju, protams, es varu arī kļūdīties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]auksts_entelekt
2019-04-30 13:59 (saite)
varu tikai atbildēt ar kādi cita filmas fanāta komentāru:) "А меня порожает наличие тупых вопросов. Как будто документальный фильм смотрели, сказка чего в ней истину искать."

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dunduks
2019-04-30 14:12 (saite)
Tas ir loha nekvalitatīva produkta cienītāja komentārs. Protams, tā ir fantāzijas pasaule, bet arī tajā darbojas savi noteikumi un loģika, kas kvalitatīva produkta gadījumā tiek respektēta.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]auksts_entelekt
2019-04-30 14:16 (saite)
:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]unpy
2019-04-30 22:12 (saite)
Tas Arjas izlēciens bija tik klasisks Deux ex machina, ka aiz sajūsmas až ierukšķējos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]unpy
2019-04-30 22:14 (saite)
Nakts karalis pilnīgi mierīgi varēja Vinterfellu neielenkt, bet aiziet tai garām un nopostīt pilnīgi visu pārējo :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?