Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
@ 2016-04-01 12:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Stulbuma anatomija
Pēc [info]unpy ieraksta par numeroloģijas kursu nedaudz paklīdu pa NVA lapu. Sausais atlikums ir tāds, ka Laila Kalniņa kā SIA "Lira D.V." pārstāve iepirkuma Nr.NVA 2015/3_ESF "Konkurētspējas paaugstināšanas pakalpojumu iegāde" (fiansējums Eiropas sociālā fonda un valsts speciālā budžeta) rezultātā tika pie kaudzes kursu, t.sk. "Mērķu meistarklase jeb pareiza mērķu izvirzīšana un to sasniegšana", pasniegšanas Rīgā, par katru personu, kura apmeklē šo 8h garo kursu, saņemot EUR48.16 bez PVN.

Paskatoties iepirkuma tehniskajā specifikācijā, kam jābūt iekļautam kursā, viss izskatās pieklājīgi (un pat nekādas numeroloģijas!):

Mērķis, tā jēdziens. Mērķis kā motivācija. Personīgie un organizāciju mērķi. Cilvēku iekšējie un ārējie resursi. Mērķu izvirzīšanas pamatprincipi: skaidrība, izaicinājums, saistība, atgriezeniskā saite, uzdevumu sarežģītība. Mērķu saskaņošana. Mērķu izvirzīšanas psiholoģiskie aspekti. Mērķu pareiza noformulēšana. Laika resursu apzināšanās. Pareiza plāna sastādīšana un risku apzināšanās. Vēlamo mērķu sasniegšana ir pirmā iespēja sev pierādīt – es varu!

Paliek interesanti, kas ir bijis piedāvājumā (es liktu uz to, ka vienkārši pārrakstītas prasības no nolikuma, kas papildinātas ar мамой клянусь, всё будет тип-топ), bet to var apskatīt tikai klātienē. Principā nākoštrešdien būšu Rīgā un varētu aiziet ciemos, jāpadomā :-)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]snorke
2016-04-01 12:35 (saite)
jaa, butu interesanti redzeet tehniskajaa specifikaacijaa punktu "izskaidrot jeedzienu "chika laiks" un kaa to lietot praktiski"

(Atbildēt uz šo)


[info]unpy
2016-04-01 12:42 (saite)
Aizej gan, mož ierosini, lai, ja ne šajā, tad nākamajā plānošanas periodā ieplāno kaut kādas naudas nosacītiem "kontrolpirkumiem", kuru gaitā tiek pārbaudīts, kas tad īsti šajos daudzajos un dažādajos kuros patiesībā notiek :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dunduks
2016-04-01 13:02 (saite)
Par kontrolpirkumiem laba ideja, jo ar standarta pēc notikuma pārbaužu metodēm šādas huiņas nevar atrast. Mēģināšu saņemties.

Vēl - es zināju, ka kursos (u.c. b/d pakalpojumos) ir piķis (un dzirdējis atskaņas par visādu ziloņu badīšanos šajā lauciņā), bet es nekad nebiju konkrētāk painteresējies, ka tur, kā izrādās, ir patiešām Piķis ar lielo "P" :-D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sirdna
2016-04-01 13:32 (saite)
Tas ir kā nodarbībās, kuras definētas kā "efektīvākās svara zaudēšanas metodes un diētas rekomendācijas", stāstīt par pašpaveiktām amputācijām mājas apstākļos un galertu, kāds sanāk no personīgās potītes.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?