Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
@ 2013-02-25 23:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:football, top100

100 lietas, kuras mani kretinē mūsdienu futbolā
3. Sānu iemetieni no patvaļīgas vietas, nevis tur, kur bumba izgāja autā (es saprotu, ka +/- metrs ir normāla nobīde, bet ne jau tā, ka pieci, desmit un vairāk metri un tiesneši sānu iemetiena vietai sāk pievērst uzmanību, ja tur kādus metrus divdesmit tālāk. Piedevām šī ir lieta, kura stipri vairāk uzkrīt tieši klātienē skatoties).

4. Raudošie futbolisti "mammu, viņš mani apbižoja" (varbūt kādreiz TV nerādīja tik daudz tuvplānu un atkārtojumi bija praktiski tikai momentiem ar vārtu (gandrīz) gūšanu, bet tad raudošie bija visādi inzagisuaresveidīgie, tad šobrīd viens no etalona rauduļiem ir Endijs Kerols).



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]martcore
2013-02-25 23:26 (saite)
tāks
ščas
plus patvaļīgi soda sitieni, kas nav tuvu vārtiem - no turienes, kur noskanēja svilpe, nevis kur notika pārkāpums?

es, lūk, esmu absolūti par visu, kas padara futeni ātrāku, kur ir vairāk pašas futenes un mazāk visas pārējās jezges. tā ir globāla fiška sporta veidos, kuros netiek apturēts laiks.
mani daudz vairāk besī tiesnesis ar malējo aizsargu, kas stundu staigā meklēdami ideālo punktu, no kura izmest autu - mēs šādos gadījumos sakām, izmet taču to nelaimīgo autu, un lai elle uz zemes sākas atkal

oponenta laukuma pusē tas viss, protams, ir kaut kā jāfiltrē, taču savā vai centrā, man liekas, ir pilnīgi pofig, no kurienes sist vai no kurienes mest. galvenais, lai tas neizraisītu juridiskus strīdus ar arbitrāžu, un futenes vietā mēs minūti no atvēlētajām 90 neptaērētu skatoties nevis futbolu, bet gan uz cilvēkiem, kas plātās ar rokām

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dunduks
2013-02-26 00:01 (saite)
Nu paga, futbolisti labi redz, kur izgāja bumba ārā un ja tiesnesis pamāj, ka jāpaiet atpakaļ (ja nu bezkaunīgi tālu uz priekšu pagājis), tad tas bez kavēšanās un diskusijām arī notiek. Un mani kretinē tieši tas, ka pie autiem savā laukuma pusē, kad pretinieks nepresingo pofig tie metri, bet nē, vienalga jāpaiet uz priekšu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2013-02-26 00:12 (saite)
ātrāk jāatsāk spēle
tas taču nav af, kur cīnas par katru jardu, es to ne sliktā nozīmē

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fedrs
2013-02-26 07:33 (saite)
Kam jāsāk ātrāk, bet kam jāpavelk laiks, un matu skaldīšana par metru uz vienu vai otru pusi ir lieliska iespēja.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2013-02-26 08:19 (saite)
laiku uzvarētājkomanda var nevilkt laikam tikai volejā vai šahā )

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Tu kļūdies :-)
[info]dunduks
2013-02-26 08:32 (saite)
OK, ja ne pilnībā, tad daļēji. Skaidrs, ka volejā, ja komanda ir vadībā un ir uz viļņa, tad neko nevelk, bet, ja ir līdzīgi, tad cenšas iepauzēt, nosist ritmu, sadalīt mazos nogrieznīso un pamazām aizvilkt noņemoties līdz tiem 25 vai 15 punktiem.

Šahā tas ir atkarīgs no pozīcijas - asā un sarežģītā nedrīkst laiku vilkt, bet vairāk vai mazāk statiskā un tehniskā tieši viens no pamatlikumiem ir: "Nesteidzies!", ar domu, ka būtiskas izmaiņas pozīcijā - materiāla nomaiņa, bandinieku struktūra, jāveic ļoti uzmanīgi, lai neizsētu pārsvaru, nu un šādi stiepjot gumiju nepazaudējot pārsvaru tiek dta lieliska iespēja kļūdīties pretiniekam un vēl vairāk pasliktināt pozīciju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: Tu kļūdies :-)
[info]martcore
2013-02-26 09:14 (saite)
ticu tev uz vārda
es vairāk par to, ka šahā vai volejā tava vilcinšānās nekādi neietekmē sacensības bezgalīgo laiku
pēc idejas iznāk līdzīgi, es saprotu, bet tehniski nebūt nē

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?