Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
@ 2012-05-05 16:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:2012, chess

Septiņdiennieks beidzies
+3=2-4 (piedevām viens pluss bez spēles) un 23.v. no 31 noteikti nav iemesls, lai korķētu vaļā dzirkstoša dzēriena pudeles un pielūdzējas sajūsmā spiegtu un nomētātu ar dažādiem apģērba gabaliem, tomēr kopumā es esmu apmierināts ar sniegumu (un tas ar to, ka neizdevās sasniegt manu kluso iekšēji nolikto mērķi - nepalikt mīnusos).

Pie labām ziņām vēl jāpieskaita pārsvarā iziešana no atklātnes ar pieklājīgu pozīciju (jāatskaita gan visādā ziņā bezcerīgā partija pret Čehlovu; ok, arī pret Osi mašīna rādīja mīnusus, bet tur bija spēle un cilvēki ar savu subjektīvo vērtējumu, attieksmi un līdz ar to arī lēmumiem).

Pie sliktajām ziņām (bez Tās bezcerīgās partijas) jāatzīmē tas, ka brīžiem nelietderīgi izmantoju laiku, sekas laika trūkums un visdrīzāk tieši tāpēc mana labākā partija beidzās tā kā beidzās (pret Visocki, zaudējums) un arī pret Putku beigās varēju vairāk paspirināties.

Katrā ziņā spēlēt es varu un kaut arī īpaši neiespringšu uz spēlēšanas atrašanu, tomēr pie iespējas noteikti uzspēlēšu vēl.

Turnīra gaitas/rezultātu lapa http://www.chess-results.com/tnr70909.aspx?art=4&lan=1.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]krazuu
2012-05-05 16:50 (saite)
Es teiktu, ka tomēr IR iemesls, lai korķētu vaļā dzirkstoša dzēriena pudeles un pielūdzējas sajūsmā spiegtu un nomētātu ar dažādiem apģērba gabaliem! Cheers!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dunduks
2012-05-05 17:10 (saite)
:-)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]pinjons
2012-05-05 21:49 (saite)
Ņemot vērā draņķīgo startu, varēja būt arī sliktāk.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?