Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
@ 2011-05-03 18:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
laiks laiks laiks

protams, nedaudz muļķīgi ir tā sūkstīties, bet ja ar laiku un darbu esmu iemācījies sazīvot, tad izklaidēm man patiešām tā pietrūkst.

kopumā ir četras pietiekoši izdalāmas pamatgrupas:

1. futbols/šahs/sports/spēles
2. datorspēles
3. lasīšana žurnāli
4. lasīšana grāmatas

protams, šīs grupas savā starpā pārklājas - īpaši 1.&3 un 1.&4., tomēr neizlasīto grāmatu un žurnālu kaudzes sāk iegūt draudošus apmērus, tāpat uzsāktās, bet tā arī nepabeigtās datorspēles norāda, ka vismaz šajā jomā esmu chronic restarter, vienīgais labums ir, ka ja nevaru noķert fīlingu (Oblivion) vai ja kvesti paliek tik sarežģīti, ka pat ar walkthrough to iziet nekāda fana nav (Icewind Dale II), tad pametu, bet tajā pašā laikā pietiek neuzmanīgi Boltonā ieiet spēļu veikalā, lai par 2.99GBP tiktu pie jaunā "Kings Bounty" turpinājuma "Armoured Princess" un Tas prasa laiku un pēc tā pamēģināšanas, protams, rindā būs arī pats "Kings Bounty", kuram teorētiski apjoma ziņā būtu jābūt vēl lielākam.

žurnālu kaudzi pārsvarā veido futbola žurnālu mikslis ar "Rīgas Laiku" un "Klubu" dažādās lasīšanas pakāpēs, bet grāmatu kalnā ir gan par 30% izlasīts "Jonathan Strange & Mr Norrell", gan detektīvi Ian Rankin un Jo Nesbo izpildījumā, pāris Lukjaņenko un kaudze dažādu futbolu grāmatu un vēl visādas figņas un ne tik figņas.

un "Smiley's People" tā arī stāv pie TV kā mēms pārmetums manai impulsivitātei, labām rekomendācijām un cieņas pret John Le Carre (ak, jā TV es reizēm paskatos kā atsevišķu punktu, nevis tikai 1. punkta ietvaros). nemaz nerunājot par BG, kuru pēdējo reizi klausījos pirms gada Kongresu namā (jo darba pēc-darba-laika pleilistē kaut kā neesmu ielicis ar vienu izņēmumu http://www.aquarium.ru/discography/akustika203.html#@325), tomēr vismaz beidzot noklausījos 70-o gadu Holandes disko grupas "Teach In" (kārtējas nostaļģijas lēkmes laikā) pasen iepirktos albumus "Festival" un "Get on board". ļoti jocīgi bija klausīties un ierastajā vietā nesagaidīt plates pārlēkšanu. ja nu kādam vēl uznāk nostaļģija, tad pietiek ar "Festival", kurš patiešām ir pielīdzināms viņu "Best of" un kā ballīšu mūzika varētu aiziet uz urrā (ok, vismaz cilvēkiem ar nedaudz pagātnē aizkavējušos gaumi), kamēr "Get on board" ir figņa figņoi.

kopumā nemaz nebūtu slikti pāris mēnešus paņemt tā brīvus un nokopt šos Augeja staļļus, protams, jāatceras, ka jābūt uzmanīgam ar savām vēlmēm, jo tās mēdz piepildīties, bet galvenais, lai tad tas nenāk kā pārsteigums :-)

ak, jā, ir jau arī dzīve ārpus manas virtuālās realitātes, bet nu tas jau ir cits stāsts.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sirdna
2011-05-03 19:23 (saite)
2,99 par gamaci...nav grūti būt godīgam aftartiesību ievērotājam par tādām summām.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dunduks
2011-05-03 19:36 (saite)
man gan nav grūti arī par 50USD par pre-oredered Civilization5, jo galvenais jautājums ir jau par to, cik daudz tiek tur pavadīts laiks pēc tam.

jo ja to laiku, ko pavadīju Civ5 es pavadītu citās izklaidēs, tad to kopējās izmaksas gandrīz 100% būtu lielākas :-)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dunduks
2011-05-03 19:39 (saite)
jāpiezīmē gan, ka tie 2.99 ir Dikti bīstami tādiem adiktiem kā es.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]fedrs
2011-05-03 20:20 (saite)
Nekādas rakstura stingrības.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]planeeta
2011-05-10 20:05 (saite)
Būs arī stāsts par dzīvi ārpus virtuālās realitātes? :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dunduks
2011-05-10 22:19 (saite)
nū, man gribētos teikt, ka pietiekoši regulāri ir arī stāsti par dzīvi ārpus virtuālās realitātes (protams, var jau sākt diskusiju par robežu novilkšanu), piemēram, pēdējā mēneša laikā:

http://klab.lv/users/dunduks/301319.html#cutid1
http://klab.lv/~dunduks/299728.html
http://klab.lv/users/dunduks/295751.html#cutid1

un gan jau būs jau vēl, jo skatoties uz citiem stāstniekiem visapkārt arī pašam gribas uzrakstīt tā, lai nav kauns spogulī skatīties :-)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?