per silentium ad as†ra mille - [entries|archive|friends|userinfo]
باب

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Nov. 20th, 2019|11:16 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
LinkLeave a comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:November 20th, 2019 - 02:32 pm
(Link)
manā galvā vienādojums elementārs - dari sūdus, saņem sodu. Bez starpības, vai ar allāha vārdiem, žīdpidermasonu lāstiem vai vnk "man tā gribējās". Esmu kategoriski pret vienādojumu, ka viņu izvarōtāji ir pelnījuši sūrāku sodu, nekā mūsu izvarotāji. Kā arī nedaudz apskatīties, kas mudina ļaudis dauzīt, durt un izvarot un strādāt ar to, pirms dot pa muti un mest aiz restēm (kā arī radīt apstākļus, ka tie, kuriem kuļturi saka durtzagtvarot, bet viņi īsti negrib - lai viņiem būtu iespēja aiziet un nedurtnezagtnevarot). bet tā jau cita opera.
[User Picture]
From:[info]heda
Date:November 20th, 2019 - 02:52 pm
(Link)
Ir kuļturi, kuriem par durtzagtizvarot aizrādīt nedrīkst un vispār nekādas prasības uzstādīt nedrikst. Doooras minētais premjērs gandrīz trīcēja no pārdrošības un lepnuma, uzdrīkstoties minēt sociķu dāsnumā agrāk nedzirdēto vēlmi, ka vecākiem vajadzētu strādāt un bērniem vajadzētu redzēt vecākus ejam uz darbu.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:November 20th, 2019 - 02:58 pm
(Link)
tā smalkā robeža, kad viņu uz darbu neejošie vecāki ir sliktāki par mūsu uz darbu neejošajiem vecākiem; forši būtu, ka premjeri turpinātu trīcēt un to nepārkāpt.
[User Picture]
From:[info]heda
Date:November 20th, 2019 - 03:09 pm
(Link)
Smalkā robeža, kur prasība pašam sevi uzturēt vieniem ir pašsaprotama, bet citiem nedzirdēta nekaunība, jo īpaši tāpēc, ka no pabalstiem pārtiekošie ir sociāldemokrātiskās "strādnieku" partijas jaunais elektorāts - drīkst barot, bet ne kaitināt.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:November 20th, 2019 - 03:56 pm
(Link)
"Esmu kategoriski pret vienādojumu, ka viņu izvarōtāji ir pelnījuši sūrāku sodu, nekā mūsu izvarotāji."

100% salmuvīrs. Neviens neko tādu nav teicis.

"Kā arī nedaudz apskatīties, kas mudina ļaudis dauzīt, durt un izvarot un strādāt ar to"

Jau kuro gadu skatās un nevar saskatīt. Nevar saskatīt arī to, ka rajonos, kur šo migrantu nav, šādu durt-izvarot problēmu arī nav, neatkarīgi no sociālās situācijas. Varbūt vienkārši durt-varotāji nāk no durtvarošanas kultūrām un turpina ar šo savu kultūru bagātināt jebkuru vietu, uz kuru aizceļo, m? Ķecerība, zinu.

[User Picture]
From:[info]brookings
Date:November 20th, 2019 - 04:08 pm
(Link)
Jautājums te nevis par sodiem, bet par daudzumu - proti cik daudz cilvēku no konkrētas dem. grupas veic šadus noziegumus.

BBC on violent crime (gun crime, murder, explosions etc): "Swedish police do not record or release the ethnicity of suspects or convicted criminals, but intelligence chief Linda H Straaf says many do share a similar profile"
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:November 20th, 2019 - 04:15 pm
(Link)
Pattern recognition is racist doncha know. Dumbing down of society for ideological purposes.
[User Picture]
From:[info]degeneralis
Date:November 20th, 2019 - 07:16 pm
(Link)
Viņu izvarotāji saņēm smieklīgus sodus, dūrēji un laupītāji vēl jo vairāk. Nu, ja ar viņiem mēs pieņemam Zviedrijas iedzīvotājus.

Bet lūk, lielu daļu problēmas manuprāt veido nespēja problēmu iznīdēt saknē - pieņemt, ka Persona X, kas stāsta, ka ir no Kara Plosītā Reģiona Y, ir 16 gadus veca un palikusi bez vecākiem, runā taisnību.

Cita problēma ir neesošas prasības pret iebrucējiem, integrācijas politika, kas vienos valodas kursos liek kara traumētu analfabētu ar augsti izglītotu ārstu u.t.t. Un, protams, masas un kulturālās atšķirības arī dara savu, jo skaidrs, ka ir salīdzinoši grūti integrēties sabiedrībā, ja esi visu mūžu nodzīvojis ar pārliecību, ka sieviete, kas atrodas publiskā vietā bez vīrieša, ir mauka.

Rezultātā Zviedriju pēc nākamajām vēlēšanām vadīs far right partija.

[User Picture]
From:[info]degeneralis
Date:November 20th, 2019 - 07:17 pm
(Link)
Iebraucējiem, ne iebrucējiem.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:November 20th, 2019 - 07:25 pm
(Link)
Mhm, "kultūru atšķirības", manuprāt, tieši ir interesantā daļa un būtu interesanti iespējamie risinājumi, kā uz pirkstiem skaidri un nepārprotami nokomunicēt "šīs zemes kultūru"tipa, obligātie kursi no sērijas "sieviete, kas skatās uz tevi, neaicina sevi izvarot. Pieskaries, dabūsi sroku čohā", visādas ņemšanas uzskaitē uz pārbaudes laiku etc.
[User Picture]
From:[info]heda
Date:November 20th, 2019 - 07:43 pm
(Link)
Viņi taču pat ar dažiem simtiem bijušo IS teroristu, kuri atgriežas "dzimtenē", netiek galā, kur nu vēl ar visu pārējo masu.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:November 20th, 2019 - 07:53 pm
(Link)
Tieši migrācija EU ietvaros, kā arī otrās, trešās u.c. paaudzes "radikāļi" varētu būt problemātiski uz izķeršanu (migrācijas gadījumā gan kaut kādus vieglus reģistrēšanas/skenēšanas rituālus varētu izpildīt), savukārt jauniebraucēji, kuri šķērso robežu, jau nu gan ir īzī-pīzī fiksējami un "čipojami"
[User Picture]
From:[info]heda
Date:November 20th, 2019 - 07:59 pm
(Link)
Pastāsti, kur tāda utopiska prakse tiek piemērota.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:November 20th, 2019 - 07:59 pm
(Link)
Viņus kā ferālos jāapmāca, lai nebāztu krāniņu cilvēkos, kas to nevēlas vai nekakātu baseinos? Smieklīgākais, ka viņi to jau dara. Te gan Alemānija, bet kāda starpība. No Zviedrijas populārāks bija "plz dun rape me" aproču pasākums.
Kā vispār var nonākt tādā situācijā un kāpēc šādi cilvēki jāielaiž valstī?
Tie mežoņi tieši tāpēc tik ļoti baudkāri skatās šo valstu virzienā, jo zina, ka viņiem nekas ne par ko nebūs, kamēr pie varas būs šādi bleeding heart eloji, kas viņus iejūtīgi aizstāvēs pret ļaunajiem "nacistiem". Tas ir ārprāts.
[User Picture]
From:[info]heda
Date:November 20th, 2019 - 07:44 pm
(Link)
Man šķiet, ka arī tam jau ir par vēlu...