per silentium ad as†ra mille - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
باب

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Nov. 20th, 2019|11:16 am

dooora
kamēr cien. cib. heda te beidzamos gadus daudziem par zobusāpēm nebeidz norādīt uz greizībām taisno spoguļu karalistē, norvēģu prese, man par nelielu izbrīnu, par norisēm kaimiņos klusēja kā krupi norijusi, līdz burtiski pirms kāda mēneša krupskis ar lielu blīkšķi izsprāga laukā. katalizādōra lomā uzstājās netīkamais fakts, ka vienas nedēļas nogales laikā Oslō tika fiksēti 19 incidenti, kuros jaunu burlaku bariņi bija uzbrukuši nejaušiem līdzpilsoņiem, tos aplaupot, atspārdot un sadurstot. „Mī&žē, kas te notiek!? Vai ļausim pāris neandertāļu šmurguļiem piesmiet sirmo Norgi-māmuliņu?” taujāja virsraksti.
kopš tā brīža ik pāris dienas pavalstnieki tiek aplaimoti ar nepievilcīgām ziņām no „Du gamla och fria” un pulka atklātāk kā Zviedrijā tiek spriedelēts par to, kālab Malmē sprāgst vairāk bumbu kā Kābulā.
arī šodien pār politkorekto zviedru premjēru gāžas kritikas krusa. izskatās gan, ka arī švēdu mēdiji ir atmodušies no ziemas miega un uzdod visādus kutelīgus jautājumus. premjērs, tiesa, joprojām ir nesatricināms un noraida insinuācijas, ka terrōra vilnim būtu jelkāds sakars ar inkluzīvo migrāciju. mazliet atgādinot nerojālo Kārli Marksu no zināmā MontīPaitōna skeča, viņš paceltu pirkstu turpina deklamēt, ka pie vainas ir nelabvēlīgie sociōekonōmiskie apstākļi, kuros nokļuvuši dzīves pabērni. „Tam nav nekāda sakara ar to, kur cilvēks ir dzimis! Nolieciet jebkuru zviedru tādos apstākļos, un rezultāts būs identisks!” viņš postulē bez atsaucēm uz peer-reviewed ūdeni.
vakar, apciemojot Ģēteborgu, kas izšauto ložu skaita ziņā tikai nedaudz atpaliek no Malmes, viņš gan kļūst pielaidīgāks. nu, tādā ziņā, ka atmet jelkādas darba hipotēzes par notiekošo:
„Tā kā nedz zinātniekiem-pētniekiem, nedz policijai nav skaidras atbildes, tad arī mums, politiķiem, tādas nevar būt.”
āmen, kā sak.
Link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.