Nepabeigtā dienasgrāmata


20. Janvāris 2016

(bez virsraksta) @ 10:19

 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]tessera
Date: 20. Janvāris 2016 - 14:38
(Link)
Annato, ar kura palīdzību dzelteno sieru padara dzeltenu (jūs tak nedomājāt, ka tas no olu dzeltenumiem kā senāk, ko?), negatīvi ietekmē smadzenes, sirdi un ādu; var radīt aizkaitināmību, nātreni un niezi. Tas ir ļoti normāli, ka tos mēslus skolās aizliedz. Mani izbrīna pieaugušie, kuri par to ir sašutuši. Vai ir tik grūti iemācīt bērnam ēst normālu ēdienu?
[User Picture Icon]
From:[info]kants
Date: 20. Janvāris 2016 - 16:19
(Link)
tādā gadījumā būtu vnk skolās jāaizliedz lētais siers:p
[User Picture Icon]
From:[info]tessera
Date: 20. Janvāris 2016 - 17:20
(Link)
Nu kāpēc? Lauku saimniecībās tiek gatavoti ļoti labi sieri, cena ne augstāka par 6 eiro, parasti zemāka. Ņemt no kādas sertificētas saimniecības un tirgot. Vispār ap šo lietu sacelta pārāk liela jezga, it kā bez sintētiskajiem draņķiem vairs citu ēdienu nebūtu..
[User Picture Icon]
From:[info]mindbound
Date: 21. Janvāris 2016 - 00:36
(Link)

Nepabeigtā dienasgrāmata