(bez virsraksta) @ 10:19
| | Add to Memories | Tell A Friend
Nepabeigtā dienasgrāmata |
|
20. Janvāris 2016CommentsAnnato, ar kura palīdzību dzelteno sieru padara dzeltenu (jūs tak nedomājāt, ka tas no olu dzeltenumiem kā senāk, ko?), negatīvi ietekmē smadzenes, sirdi un ādu; var radīt aizkaitināmību, nātreni un niezi. Tas ir ļoti normāli, ka tos mēslus skolās aizliedz. Mani izbrīna pieaugušie, kuri par to ir sašutuši. Vai ir tik grūti iemācīt bērnam ēst normālu ēdienu?
(Reply to this)
(Thread)
Nu kāpēc? Lauku saimniecībās tiek gatavoti ļoti labi sieri, cena ne augstāka par 6 eiro, parasti zemāka. Ņemt no kādas sertificētas saimniecības un tirgot. Vispār ap šo lietu sacelta pārāk liela jezga, it kā bez sintētiskajiem draņķiem vairs citu ēdienu nebūtu..
(Reply to this)
(Parent)
(Reply to this)
(Parent)
|
|
Powered by Sviesta Ciba |
Nepabeigtā dienasgrāmata |
|