Annato, ar kura palīdzību dzelteno sieru padara dzeltenu (jūs tak nedomājāt, ka tas no olu dzeltenumiem kā senāk, ko?), negatīvi ietekmē smadzenes, sirdi un ādu; var radīt aizkaitināmību, nātreni un niezi. Tas ir ļoti normāli, ka tos mēslus skolās aizliedz. Mani izbrīna pieaugušie, kuri par to ir sašutuši. Vai ir tik grūti iemācīt bērnam ēst normālu ēdienu?
(bez virsraksta) @ 14:38
tessera commented on dienasgramata's post:
Annato, ar kura palīdzību dzelteno sieru padara dzeltenu (jūs tak nedomājāt, ka tas no olu dzeltenumiem kā senāk, ko?), negatīvi ietekmē smadzenes, sirdi un ādu; var radīt aizkaitināmību, nātreni un niezi. Tas ir ļoti normāli, ka tos mēslus skolās aizliedz. Mani izbrīna pieaugušie, kuri par to ir sašutuši. Vai ir tik grūti iemācīt bērnam ēst normālu ēdienu?
Annato, ar kura palīdzību dzelteno sieru padara dzeltenu (jūs tak nedomājāt, ka tas no olu dzeltenumiem kā senāk, ko?), negatīvi ietekmē smadzenes, sirdi un ādu; var radīt aizkaitināmību, nātreni un niezi. Tas ir ļoti normāli, ka tos mēslus skolās aizliedz. Mani izbrīna pieaugušie, kuri par to ir sašutuši. Vai ir tik grūti iemācīt bērnam ēst normālu ēdienu?