× ! Edge ! × ([info]devour) rakstīja,
@ 2013-10-12 23:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Dope D.O.D. - Rocket

Man arī ir viedoklis.

Nevienam, man liekas, vairs nav noslēpums, ka mēdzu izteikties skarbi un dažreiz neapdomīgi. Esmu daudz draudzību lauzis tepat Cibā. Ar dažiem esmu izlīdzis, ar dažiem ne pārāk. Saku ko domāju un ceru to pašu arī saņemt pretī. Neliekuļoju. 

Viss forši. Nekad neesmu dzēsis komentārus, skrīnojis komentārus vai bloķējis cilvēkus (ja neskaita žagatu, bet tas bija lolpēc). Tas man vienmēr ir licies tik vāji. Itkā izdzēšot komentāru, Tu spētu izmainīt to, ko indivīds par Tevi domā... vai likt viņa viedoklim pazust/mainīties...

Par ko šis garais ievads? Jāapbēdina jūs - palaidāt garām foršu cepienu...
Īsi pastāstīšu, kas notika... 
[info]termostats no rīta bija ierakstījis šo ierakstu. [info]mazeltov ierakstīja komentāru no sērijas 'lai gan esi nodzīvojis bez dažām dienām divdesmit četrus gadus nevari tik daudz par visu trzt'. Uz ko kāds anonīmi bija atbildējis, ka hei termostats ir kruts čalis, jo viņam ir mavkaz, vāģi un piķis (tikai nopietnāk). Un, ka patiesībā viņš ir tūkstošreižu krutāks par visiem cibiņiem, kuri aizbēguši no LV. Un šis komentārs mani uzvilka. Jo viņš nav labāks par mani. Atbildēju. Pēc mana komentāra visi komentāri tika nodzēsti un komentāšanas iespēja noņemta...

Tāpēc pie nākamā ieraksta izteicos un sāku print-screenot.
Bilde 1, Bilde 2.
Bija vel daži komentāri, kuros teica, lai es nemācu viņu un, ka viņš zina, kas ir internets un 'ir pieņēmis spēles noteikumus'. Beigās pat nonācām pie kaut kāda secinājuma - ka viņš klausīs manam padomam un diskusijā vairs neiesaistīsies.

Pēc tam viņš protams komentārus atkal dzēsa/skrīnoja un mani atfrendoja ( lol ).

Un tas man liekas ir tik muļķīgi.
Tu esi cilvēks, kuram par visu ir viedoklis.
Tu esi cilvēks ar zināšanām visās dzīves sfērās. Sākot ar santehniju, beidzot ar baletu.
Tu esi cilvēks, kurš vienmēr ielīdīs kādam Cibiņam klabē un ierakstīs komentāru ( 40% gadījumu nedaudz aizskarošu un ar vieduma neesošās inteliģences smīna auru apvītu ).

Tad, kāds izsaka viedokli par Tevi un Tev sākās hissy fit...? Nopietni...? Nopietni? 

Diezgan stulbi rakstot publisku dienasgrāmatu dusmoties uz cilvēkiem, kuriem ir viedoklis par Tavu dzīvi. 
Pie tam neko arī tik skarbi nepateicu.
Pateicu, ka puikam ar nākotnes vīziju īstenošanu baigi neveicas ( atceramies gadījumu, kad viņš internetā reklamējās lai dod viņam darbu...pēc tam nedaudz pastrādāja mēbeļu salonā...saprata, ka tas nav ko viņš vēlas darīt un meh). Pateicu, ka mašīna ir forši un man patīk veci golfi. Pateicu, ka 'kaut kādi' ienākumi ir lol. Un tas arī viss.
Un par šiem izteikumiem - Komentāri tika dzēsti, jo līšana manā dzīvē pārsniedza robežu, kura man šķiet ok.



Bet labi, ko gan es zinu. [info]termostatsu deviņdesmitie izmainīja (šeit kādreiz bija links uz ierakstu, bet tagad šeit ir links uz bildi)...

*Pie šī ierkasti komentāri netiks dzēsti un cilvēki netiks bloķēti. Neviens netiks atfrendots. Neesmu pidars.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]devour
2013-10-13 15:33 (saite)
Na-a. Mietpilsonis sēž uz vietas un gudri muld par to, kas būtu pareizi valstī jādara. Šim ir tik daudz enerģijas, ka viņš pat spētu ko darīt un sačakarēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?