aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2013-12-23 12:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:mājas, ģimene

es kādu laiku cītīgi cenšos izklaidēt savu mazliet vairāk kā gadu veco brāļameitu, ar kuru spēlējos savā istabā, un viņa tādā savādā kārtā atrada manus franču valodas eksāmena gatavošanās materiālus, kurus nebiju aiztikusi kopš 2009. gada, un tos izmētāja pa visu istabu. es domāju, tā ir zīme.

bet vispār viņa ir mazs laimīgs kukulītis, kurš smaržo pēc kēksa un kuru paliek arvien grūtāk nēsāt līdzi, bet viņu vismaz izklaidē tas, kā es dejoju pie spice girls.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ziema
2013-12-23 13:05 (saite)
kurš smaržo pēc kēksa
:)))

Vai nu Tev ir ļoti īpaša brāļameita, vai arī ļoti īpašas attiecības ar maziem bērniem. Man nav gadījies sastapt nevienu bērnu, kurš smaržotu pēc kēksa.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2013-12-23 14:17 (saite)
ā, nē, trešais variants - viņa pirms tam mazliet izvārtījās pa kēksu :) man liekas, ne vienmēr viņa smaržo pēc kēksa, reizēm pēc cepumiem, reizēm pēc tā, kā smaržo bērni :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ziema
2013-12-23 14:25 (saite)
Jā, par trešo varantu neiedomājos, neesmu diezko daudz gulējusi. Bet tā parastā bērnu smarža man vienmēr mazliet uzdzen nelabumu – tas laikam ir kas tāds, ko saprot tikai apbērnojušās sievietes un/vai izteikti mātišķie tipi. Tāpēc nopriecājos, ka kādam mazulis smaržo pēc kēksa :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?