aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2012-07-07 12:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vakar es biju garākajā un karstākajā izlaidumā ever, bet ar līdzpaņemtām baltvīna pudelītēm viss paliek labāk. vakar es pamēģināju šotu Černobiļa superīgajā bārā Jumis, un vēl pusnaktī dejojām Kongresu nama strūklakā, ar draudziņu dziedājām viņi dejoja vienu vasaru un virpuļojām apkārt, tāda laba nakts. sadalījām lomas mūsu mūziklam, vairāk informācijas sekos vēlāk, tas būs ļoti labs un spēcīgs produkts, kas atklāj un izgaismo mūsdienu Rīgā dzīvojošo jauniešu problēmas.
nesen sāku rakstīt tādu kā sarakstiņu ar lietām viena blociņa beigās, nu, tur visādas lietas un idejas, par kurām man ir bail, ka es aizmirsīšu. pat ne kaut kas īpaši sarežģīts, bet vienkārši tādas lietas, kuras vērts paturēt prātā, lai nepārsteigtos un nesadarītu muļķības. (un man vienkārši ir paranoja, ka es visu aizmirstu/aizmirsīšu) nu jā, un viena no tām lietām ir tas, ka nevajag lieki satraukties un prātot. it sevišķi par to, kāpēc šādas naktis ir iespējamas tikai rīgā, nevis amst., bet es taču pati esmu divi dažādi cilvēki divās dažādās pilsētās.

in other news, ļoti patīkami uzzināt, ka kāja nav lauzta. it kā nav pārsteigums, bet tik un tā patīkami uztaisīt testu un uzzināt, ka kāja nav lauzta. vajadzētu tā darīt biežāk, it sevišķi sūdīgās dienās. vienkārši aizej pie ārsta, lai pārbauda kāju, roku vai krūšukurvi, un uzzini, ka viss kārtībā. diena uzreiz priecīgāka. no otras puses, abas rokas zilumos. viss līdzsvarā, es vienmēr esmu bijusi izcili traumatiska.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]bikini_kill
2012-07-07 18:38 (saite)
ja tā paskatās no malas, tad tavi posti no Nīderlandes un Latvijas pamatīgi atšķiras. It kā tos rakstītu divi dažādi cilvēki.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?