aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2011-12-20 16:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:gads, kopsavilkums

Janvāris
Mežģīņu zeķubikses, melna minikleita, augstpapēžu kurpes un galants biedrs pie sāna, man vispār patīk, ka sesija šeit neeksistē.
Februāris
mēs runājām skolā par pravietiskiem sapņiem un tādām lietām, un bāc, kāpēc gan es nevarētu reiz nosapņot kaut ko derīgu, nevis tikai tos beigtos putnus un žurkas neona krāsās.
Marts
šodien parciņā pretī skolai skraidīja čalis dinozaura kostīmā, un pēc tam es kādas 10 minūtes pļāpāju ar puiku, kuram matos bija stīpiņa ar bantīti leoparda rakstā. izskatās, ka pavasaris Amsterdamā būs interesants.
Aprīlis
mana pirmā filma sauksies all about my father.
Maijs
līdz ar to pacelsim glāzes, draugi. viss ir labi.
Jūnijs
3 nedēļas līdz mājāsbraukšanai. bet kā sevi piedabūt izvilkt seju ārā no spilvena un iet augšā runāt par vēsturi, nu, nezinu.
Jūlijs
šampanieti no rīta dzer tikai aristokrāti, deģenerāti un tie, kuri pamanījās izkrist eksāmenā.
Augusts
ā, un vēl - gadsimta ideja ir tā, ka cilvēkus var iedalīt garšvielās. es, piemēram, esmu sāls (!), jo piestāvu visam, bet Līva ir rozmarīns.
Septembris
pa manu istabu pārvietojas puspliki itāļu puikas, kuri arī sola taisīt vakariņas un tā. parasti brīžos, kad nospriežu, ka dzīve jau nevarētu būt vēl jocīgāka, atgadās kaut kas šāds.
Oktobris
semestra vidus ir pagājis, man rīt ir trīs eseju vietā jāuzraksta tikai viena, pēkšņi ir tik daudz laika, ka es nesaprotu, ko ar to darīt. mērens apjukums.
Novembris
man besī globalizācija, man ļoti patīk nacionālisms, man patīk latvieši un Latvija, es gribu braukt atpakaļ, dzīvot viensētā kaut kur Ilūkstes rajonā un mierīgi būt
Decembris
bleeding love, bleeding brain



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]adelise
2011-12-20 18:18 (saite)
Pie "Novembra" man acīs sariesās asaras. Ļoti manas sajūtas šobrīd. Bet neviens jau neteica, ka būs viegli, heh.

BET! ILŪKSTE! Tas ir tā - nejauši izvēlēta vieta Latvijā vai tam ir kāda dziļāka nozīme?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2011-12-20 18:23 (saite)
man ārkārtīgi patīk Ilūkste. :) tā ir tāda superīga vieta, kur pilsētas centrā ir 3 baznīcas, tantes ved savus kaķus pastaigāties uz veikalu, pa ielām klīst čalis, kurš saka visām meitenēm ''Tu esi tāda princesīte!'', un vienīgā svešvaloda, kuru dzirdēju uz ielām, bija poļu. un Ilūkstes rajons.. uh. tādi meži, pakalni un pilnīgi neskarta daba. un pa ceļam uz Ilūksti govis ganās brīvā vaļā, ceļš ir neasfaltēts, un Daugava tāda mežonīga.
bez maz vai liekas, ka Ilūkste ir mana laimīgā zeme.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]adelise
2011-12-20 18:32 (saite)
Ilūkste IR mana laimīgā zeme. Pasaulē laimīgākās bērnības zeme, kur katru rītu vecmamma brokastīs cepa pankūkas, katru rītu. Kur vectēvs pēc darba veda peldēties mani un draudzenes uz kādu no neskaitāmajiem ezeriem Ilūkstes apkārtnē. Vieta, kur ar draugiem katru vakaru bija jāspēlē kārtis uz kāda no lieveņiem. Vieta, kur viss likās skaists un mazs. Vieta, kur ir Kastaņu iela un visas ielas garumā aug kastaņi. Vieta, kurai esmu izbraukājusi krustu šķērsu visus mazos ciemiņus, sādžas un nostūrus, jo vectēva darbs ļāva braukāt viņam visur, visur. Vieta, kur pavadīju bērnības vasaras un ne tikai, kopš vien sevi atceros līdz kādu divpadsmit gadu vecumam. Vieta, kas man ir bijusi lielākā māju sajūta kāda vien var būt un līdz šim nevienas citas mājas to nav aizstājušas.

Aij. Apraudājos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2011-12-20 18:34 (saite)
re kā. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?