aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2011-12-20 16:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Janvāris
Mežģīņu zeķubikses, melna minikleita, augstpapēžu kurpes un galants biedrs pie sāna, man vispār patīk, ka sesija šeit neeksistē.
Februāris
mēs runājām skolā par pravietiskiem sapņiem un tādām lietām, un bāc, kāpēc gan es nevarētu reiz nosapņot kaut ko derīgu, nevis tikai tos beigtos putnus un žurkas neona krāsās.
Marts
šodien parciņā pretī skolai skraidīja čalis dinozaura kostīmā, un pēc tam es kādas 10 minūtes pļāpāju ar puiku, kuram matos bija stīpiņa ar bantīti leoparda rakstā. izskatās, ka pavasaris Amsterdamā būs interesants.
Aprīlis
mana pirmā filma sauksies all about my father.
Maijs
līdz ar to pacelsim glāzes, draugi. viss ir labi.
Jūnijs
3 nedēļas līdz mājāsbraukšanai. bet kā sevi piedabūt izvilkt seju ārā no spilvena un iet augšā runāt par vēsturi, nu, nezinu.
Jūlijs
šampanieti no rīta dzer tikai aristokrāti, deģenerāti un tie, kuri pamanījās izkrist eksāmenā.
Augusts
ā, un vēl - gadsimta ideja ir tā, ka cilvēkus var iedalīt garšvielās. es, piemēram, esmu sāls (!), jo piestāvu visam, bet Līva ir rozmarīns.
Septembris
pa manu istabu pārvietojas puspliki itāļu puikas, kuri arī sola taisīt vakariņas un tā. parasti brīžos, kad nospriežu, ka dzīve jau nevarētu būt vēl jocīgāka, atgadās kaut kas šāds.
Oktobris
semestra vidus ir pagājis, man rīt ir trīs eseju vietā jāuzraksta tikai viena, pēkšņi ir tik daudz laika, ka es nesaprotu, ko ar to darīt. mērens apjukums.
Novembris
man besī globalizācija, man ļoti patīk nacionālisms, man patīk latvieši un Latvija, es gribu braukt atpakaļ, dzīvot viensētā kaut kur Ilūkstes rajonā un mierīgi būt
Decembris
bleeding love, bleeding brain



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?