aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2011-10-25 16:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:aptauja, lol

to, ka izmēram ir nozīme, vairs neviens īsti neapstrīd. jau gadiem diskutējam par to, kādas krūtis ir foršākas: lielas vai mazas. (mēs daudzskaitlī, jā). tikko sāku runāt par to ar Arju, un, kā jau parasti, mūsu domas ļoti dalās, tāpēc nospriedu, ka laiks aptaujai. tātad, dārgie, kādas krūtis jums labāk patīk? (vidējas nav opcija, jo man nepatīk zelta vidusceļš un Aristotelis vispār kā tāds, izņemot tos gadījumus, kad viņš raksta par traģēdiju)

upd. es neesmu diez ko precīza izteikumos, bet jautājums ir par estētiku

Poll #18578 krūšu aptauja
Open to: All, results viewable to: All

kādam izmēram tu dod priekšroku?

View Answers

mazām
16 (59.3%)

lielām
11 (40.7%)



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ravejsledzejs
2011-10-25 18:01 (saite)
nu es teikšu, ka izmēram nav nozīmes. arī mazizmēra krūtīs saražojas tik daudz piena cik vajag mazuļa izbarošanai un krūšu mazizmērisms nesamazina auglību, bet pārējais ir personiskie tarakāni galvā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2011-10-25 18:19 (saite)
es nebiju diez ko izsmeļoša polla aprakstā, bet jautājums ir par estētiku.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ravejsledzejs
2011-10-26 10:50 (saite)
nu par estētiku - vienam patīk māte, otram meita, citam kleita. tie ir tikai un vienīgi katra individuālie tarakāni galvā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2011-10-26 11:04 (saite)
tas skaidrs, jā. vienkārši ''starp mums, meitenēm, runājot'' tipa diskusijās bieži esam runājušas par šo tematu, līdz ar to gribēju pielikt kaut kādu punktu, iegūstot kaut kādu vairākuma preferenci. protams, cibas audience ir viena lieta, bet, godīgi sakot, esmu pārsteigta par rezultātiem: man vienmēr pašai licies, ka lielas krūtis ir vispārēji vairāk mīlētas/apbrīnotas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ravejsledzejs
2011-10-26 11:28 (saite)
man atkal kaut kā šķiet, ka lielas krūtis ir porna un prastu komēdiju radīts mīts, kam daļa čeloveku grib ticēt. dzīvē es vēl neesmu saticis nevienu, kas kaifotu par lielām krūtīm (krūšu īpašnieces ir cits stāsts; tur spļaudīšanos par tām es lieliski saprotu), bet filmās regulāri viss grozās ap to, ka lielas krūtis ir forši. bet mans draugupaziņu loks jau nav vidējais aritmētiskais...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2011-10-26 12:27 (saite)
es nedomāju nedabiski lielas krūtis, bet gan tā, nu, ap DD, tas kaut kā liekas, nu, skaisti. bet vispār man liekas, ka tā mazo krūšu patikšana arī norāda uz skaistuma izpratni kā tādu, jo mazas krūtis tomēr parasti nāk kopā ar mazu un trauslu meiteni, savukārt lielas parasti arī nozīmē to, ko sauc par 'kuplām' formām, vismaz līdz šim dzīvē esmu satikusi tikai divas meitenes ar lielām krūtīm un tādu trauslu augumu. var jau būt, ka es vienkārši nepareizi visu šobrīd izprotu, bet aptaujas rezultāti man liek domāt, ka joprojām par skaistākām tiek uzskatītas trauslas, ēteriskas meitenes. so much for those curves, huh.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ravejsledzejs
2011-10-26 16:06 (saite)
es arī nerunāju par nedabiski lielām. mana izpratne par to, ka lielas krūtis ir problēma, balstās uz to, ka man ir nedaudz garākas rokas, kā "normālam" mana izmēra vīrietim... vizuāli šo problēmu jau neredz. viss ir čikiniekā. bet tikai līdz brīdim, kamēr tā nav paša ķermeņa sastāvdaļa.

/un... mana bijusī darbabiedrene bija gadījums - tieva, gara auguma sievišķis ar ļoti kuplām krūtīm. viņas gaļai paredzēts T-krekls krūšu dēļ pārtop par kaut ko ļoti īpatnēju...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?