aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2007-01-03 20:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
man tiešām patīk šī ziema.

bez salstošiem pirkstiem varu pīpēt pie logam, pasakaini.

tik vien kā tev klāt tikt gribas


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antonija
2007-01-03 22:05 (saite)
tikai kad iestājas tumsa tā ir daudz maz paciešama...ai, ko es darītu, ja šeit nebūtu tādu optimistu kā tu

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2007-01-04 11:12 (saite)
man ir tāda paranoja. iedomājies, tu aizmiedz uz vairākām diennaktīm telpā, kur nav pulksteņu. tu pamosties, tev nav nekādas sajēgas par laiku. tu izej ārā un samulsti vēl vairāk - ir ne tikai neiespējami noteikt laiku, jo ir tumšs, bet ir arī neiespējami noteikt gadalaiku. kopš noņēma Stockmann rotājumus, vispār vāks.

un vispār. vakar lasīju Hulio Kortasāra stāstus, tur bija viens, liekas, ''Lauras Ennikes dienasgrāmata'', kurš man šausmīgi atgādināja tevi. nu tas rakstības stils un saturs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antonija
2007-01-04 16:38 (saite)
jauka tā paranoja - kaut kas tāds bieži atkārtojies manos sapņos. jau noņemti rotājumi? gadījās reiz janvāra beigās būt Varšavā un tur, hehe, gandrīz visur vēl bija svētku dekorācijas, tāda sajūta it kā tiešām kāds būtu laiku atpakaļ pagriezis. reti kad mani tracinājusi nenoteiktība, man jau patīk, kad neko nevar saprast, ka daži cilvēki visu samistificē tā, ka neko nevar saprast, es to visu mīlu!!! bet man vajag sniegu, citādi es ārā neiešu līdz nebūs iestājusies krēsla.

hehe, lai gan vēl neesmu lasījusi Kortasāra stāstus, tas man liekas kompliments (vienalga kas ar to domāts, pat ja apsūdzība plāģiātismā). Domāju, ka viņš raksta labāk par mani, varbūt tiešām esmu no viņa ietekmējusies (neapzināti?)...


(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antonija
2007-01-04 16:41 (saite)
agrāk man ļoti patika Kortasārs. TAd kad mācījos Kultūras Akadēmijā, jā, tad es visu laiku vazāju līdzi to "Klasīšu spēli", es tanī grāmatā biju iemīlējusies, pat nezinu, kas man tur patika, vai tas, ka viss tur speciāli samudžināts, lai cilvēki nesaprot, tā lēkāšana pa nodaļām, tas poētiskums vai tas, ka kaut kas uzrunāja tieši mani un likās līdzīgs man.

bet tu mani saintriģēji, būs jāiet uz bibliotēku vai grāmatnīcu palasīt...es vairs nevaru atļauties pirkt tik daudz grāmatu, cik man gribētos

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2007-01-21 10:13 (saite)
tas ir viens no iemesliem, kāpēc gribu apprecēties ar miljonāru - varēšu pirkt tik daudz grāmatu, cik gribu :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?