aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2010-07-20 11:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:florence + the machine - cosmic love
Entry tags:citāts, lol

kaut kā sanāca ieklīst īberta kunga blogā, paskatījos, kādas pēdējā laika filmas viņš ir recenzējis (the human centipede recenzija, piemēram, bija ārkārtīgi noderīga - es sapratu, ka kaut ko tādu nekad mūžā pati neskatītos, līdz ar to labi, ka viņš to ir redzējis un var pastāstīt, cik cilvēki ir tiešām slimi), un intereses pēc izlasīju viņa Eclipse recenziju. un šī rindkopa pilnīgi uztaisīja manu dienu.

Much leads up to a scene in a tent on a mountaintop in the midst of a howling blizzard, when Bella’s teeth start chattering. Obviously a job for the hot-blooded Jacob and not the cold-blooded Edward, and as Jacob embraces and warms her, he and Edward have a cloying cringe fest in which Edward admits that if Jacob were not a werewolf, he would probably like him, and then Jacob admits that if Edward were not a vampire — well, no, no, he couldn’t. Come on, big guy. The two of you are making eye contact. Edward’s been a confirmed bachelor for 109 years. Get in the brokeback spirit.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dzeina
2010-07-20 11:29 (saite)
jā, attiecīgajā ainā vakar arī mūsu kompānija sāka Kupraino kalnu pieminēt :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2010-07-20 11:36 (saite)
es kaut kā pat neiedomājos par kupraino kalnu, mani laikam tik ļoti aizrāva viens no diviem smieklīgajiem jokiem filmā, kas liekas, bija tieši kaut kad tajā ainā (''admit it, i'm hotter than you'')

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]f
2010-07-20 11:43 (saite)
te man ir jāsaka - team jacob. bet lai bella savāc savu edvardu un atstāj džeikobu mierā. tāda maita, es viņu vairs izturēt nevaru.

(Atbildēt uz šo)


[info]elpa
2010-07-20 13:43 (saite)
A kur tavs kinoblogs palika? Es kkad gribēju palasīties, nevarēju atrast.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2010-07-20 13:49 (saite)
http://bloknots.wordpress.com/
bet nu tur viss vēl ir mazliet tapšanas stadijā, man pēdējās nedēļas nebija nebija diez ko daudz laika skatīties & rakstīt, jo jāmācās CSN. jā, attaisnojos, jo pašai vēl nekas tur nepatīk. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]elpa
2010-07-20 14:26 (saite)
senq :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?