aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2010-03-01 21:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:babyshambles - fuck forever

dārgie virtuves cibiņi,
kā jūs gatavojat prosu?

(mans pirmais mēģinājums tikko tika aizskalots podā, bet esmu cieši apņēmusies paplašināt savus virtuviskos apvāršņus)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]bikini_kill
2010-03-01 21:37 (saite)
vajag prosu no sākuma apmazgāt aukstā ūdenī (lai tīrāki putraimi) - labi kārtīgi. pēc tam aplej ar verdošu (citi tikai ar karstu vāra). tālāk es vairs kārtīgi neatceros (mana ome vienmēr gatavoja labāko prosas putru uz pasaules, taču viņa jau ir nomirusi un recepti nevaru uzjautāt) - aptuveni tā: jāvārā samērā lielā ūdens daudzumā, kamēr puslīdz gatavs, tad ūdens paliekas nokāš un pievieno klāt pienu un vāra, kamēr gatavs. ome vienmēr vārīja saldo putru, tā nebija irdena, bet tāda... līdzīga rīsu putrai nedaudz (pēc konsistences). nu, un klāt cukurs un viss tamlīdzīgais.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2010-03-01 22:36 (saite)
paldies, pamēģināšu tā :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]str
2010-03-01 21:55 (saite)
vienkāršībai- ir tādas prosas pārslas, normāli un ēdami izvārās

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2010-03-01 22:44 (saite)
hmmm, nebiju pamanījusi tādu produktu, varbūt Ventspils veikalos tāda nav, heh

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?