aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2010-01-12 16:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:richmond fontaine - westward ho
Entry tags:skatāmlietas

saklausījusies daudzas pozitīvas atsauksmes, noskatījos Where the wild things are. man jau vispār ļoti patīk S. Džonze, man patīk tas, kā viņš savās filmās čakarē mūsu prātus, bet tādā labā nozīmē - čakarē tāpēc, lai mēs iemācītos paskatīties tālāk un plašāk par pierasto. Wild things kaut kādas pirmās 40 minūtes bija lieliskas, tāda gaiša, jauka noskaņa un patīkami skatīties, bet, filmai turpinoties, sejā iezagās arvien lielāka wtf izteiksme. palasot imdb forumus, izdevās noformulēt to, kas, vismaz manuprāt, sabojāja filmu - filma absolūti nav pabeigta. kā viens komentētājs izteicās, rodas sajūta, ka key scene ir izgriezta. ir Spaika Džonzes pasaule, ir dzīvīgi tēli, it kā viss ir, bet tomēr kaut kas trūkst. es pat nerunāju par kaut kādu stāstu un tā gļukiem, jo nu šāda tipa filmās sižets ir otršķirīgs, bet kāpēc filmas vidū absolūti mainījās noskaņa es joprojām nevaru saprast.

vēlāk jānoskatās In the Loop, pamazām sāku apzināt garām palaisto no 2009. gada ražojumiem, bet tagad mēs ar ievu iesim pastaigā, jo līva šodien jau aizbrauca mājās, un mums te ir bēdīgi, ja



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nistagms
2010-01-12 21:39 (saite)
http://www.yeahyeahyeahs.com/ -> pie videos noskaties y control (ja neesi, protams, redzējusi), S. Džonzes veidots video, man ļoooti paķīk.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?