aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2009-03-24 19:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:sigur ros - staralfur
Entry tags:nieki, piezīme

es visu mūžu esmu vairāk paļāvusies uz nejaušībām, nekā uz savu veselo saprātu (kurš nemaz nav tik vesels, pff). fizikas testos pareizās atbildes atzīmēju pēc oliņ-boliņ skaitāmpantiņa, grāmatas izvēlos pēc vāku noformējumiem un nosaukumiem, diskus, tāpat kā filmas - tikai pēc nosaukumiem, un so far esmu vīlusies kādas max. 2 reizes. un, tā kā man ir pieriebies visiem pēc kārtas atbildēt uz jautājumiem, ko es domāju tālāk, arī universitāti/koledžu/whatever, liekas, izvēlēšos pēc nosaukuma. šobrīd, piemēram, es domāju par Our Lady of the Lake College kaut kur ellē ratā Luiziānā, jo tā filma (Lady of the Lake) bija kruta.

lai nu kā, paļaujoties uz nejaušībām, diezin vai var nošaut greizāk, nekā tad, ja paļaujies uz kaut kādu saprātu un domāšanu.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]uz_acs
2009-03-25 14:36 (saite)
jā. man šķiet tie cilvēki, kuri visu laiku uzdod visjaukāko jautājumu pasaulē [ vismaz šobrīd jau nu pilnīgi noteikti], vēlas, lai , piemēram, es nekur neiestājos. diena bez jautājiena par karjeras plāniem maniem vairs nebūtu iespējama. katrā ziņā viena no labākajām atbildēm šajā ziņā ir vai nu stāšos klosterī vai iešu pedagōķiskajā un mācīšos par skolotāju. tad vismaz viņi pasmej un vairs nerunā.
bēt novēlu Tev veiksmes šajā ziņā! katrā ziņā jauks skolas nosaukums.[ es gan ceru, ka man kaut kur kaut kad radīsies atklāsme. :D].
vispār man šķiet, es pārāk nenopietni visu šo pasākumu uztveru.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?