aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2008-09-27 22:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:ceļā

kad es dzirdu vārdu priekšvakars, es iedomājos par to reizi jūnija sākumā, kad mēs ar [info]milkies braucām uz Tallinu klausīties Bobu D. dzīvajā. bija pats, pats jūnija sākums, spoža saule un silts, un nākamie mēneši izskatījās ļoti daudzsološi. pēc Boba mēs gaidījām trolejbusu pieturā, un pie mums pienāca latviski runājošs vīrietis, kurš uzdāvināja kaut kādu igauņu liķieri, lai mums naktī nebūtu auksti. liķieris izrādījās visnotaļ negaršīgs, bet auksti naktī nudien nebija. un atpakaļceļā no Tallinas līdz Pērnavai mūs aizveda taksometra šoferis, kurš pusceļā ieslēdza skaitītāju, bet solīja, ka maksāt neliks. laikam viņam vienkārši ļoti gribējās parunāties, jo vienā brīdī viņš man sāka rādīt visu, kas viņam bija svarīgs - pašizaudzētā citronkoka fotogrāfiju telefonā, piparu gāzi un šaujamieroci, ja pareizi atceros. un tad kaut kad mazliet vēlāk mēs sēdējām pie meža, un gaisā varēja just kaut kādas lieliskas vasaras priekšnojautas.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2008-09-27 22:57 (saite)
eh, tā vieta pie meža vienmēr ir tāda zīmīga, stopējot no Tallinas. reiz es tur sēdēju ilgi un klausījos RHCP "Road Trippin".

a rīt atbrauksi, sasmelsimies rudens priekšnojautas. es te šovakar aizripināju līdz veicītim, cauri visam centram čabēja lapas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2008-09-27 23:19 (saite)
tā Road trippin' dziesma pati par sevi ir zīmīga. tripotāju himna bez maz vai

un es ceru, ka dabūšu riteni, vismaz viss ir tā kā sarunāts, tikai jācer, ka ritenis vēl nav nozagts. :) btw, no rīgas es izbraucu ar vilcienu 11:30 (pirms tam ir baigi agru), un Tavā galā esmu apm. 12.00

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?