running to stand still

July 4th, 2010

12:05 am

man ir lielisks plāns šai naktij, kas sevī iekļauj vairākus rakstu darbus, novilcinātas atbildes uzrakstīšanu un citus nepatīkamus darbus, ieskaitot csn mācīšanos. tā ir, ja līdz sešiem rītā dzer, iet gulēt ap astoņiem un ceļas vēlā pēcpusdienā. galu galā sapampst kājas kā tādai 60gadīgai tantei (bet nopietni, kopš es tajā stulbajā volejbola nometnē 11 gadu vecumā uzkritu uz kreisās potītes, mana dzīve palika stulbāka. ne gads bez kāju sapampuma un iekaisumiem) un vispār, āda no tiem kodumiem ir šausmīga, mati pamazām atgūst dabiski gaišo toni un es cītīgi izvairos no veļas gludināšanas, jo man reāli nav vairs skapī vietas. man nav ne jausmas, no kurienes tās visas drēbes, bet tur pārējām vietas nav.
vienvārdsakot, laiks pievērsties kārtējai diētai. laikam jāsāk ar siera izslēgšanu no ikdienas ēdienreizēm. un arī dzert vajadzētu mazāk, bet tas tā. kārtējais jaunais gads galvā, nez kāpēc tādi parasti ir otrajās dienās.

p.s. es joprojām nespēju saprast, kas liek vīriešiem turēt saulesbrilles uz pakauša. tīrā mistika.

05:51 pm

vasara ir tad, kad melnu acu zīmuli aizstāj balts, melnos legingus - krāsaini un ar puķītēm un kad žaketes vietā nāk šalles. bet tas arī tikai pašsajūtas nolūkos, jo man joprojām sagādā lielas grūtības iet kaut kur neapsegtiem pleciem. nez, varbūt kādā iepriekšējā dzīvē es biju musulmaniete, bet vispār es neticu citām dzīvēm. un vēl ir jāiet uz kino, es pat nevaru atcerēties, kas bija pēdējā redzētā filma. un dators varbūt būs tikai nākamnedēļ, un tas ir vēl tiiik tālu.

un vēl es nenormāli gaidu Nolana Inception, tam ir jābūt kaut kam superīgam.
kādas ir tavas šīs vasaras gaidītākās filmas, draudziņ?

06:22 pm

es pēdējā laikā esmu sākusi lasīt ziņu portālu komentārus, jo tie ir tik fascinējoši. visbiežāk tur nav absolūti nekādas loģikas, piemēram, raksts par Naomi K., kurai sadāvināja asiņainos dimantus un kurai būs tagad tāpēc jāiet uz tiesu, un komentāros, protams, ir kaut kas par mistiskajiem žīdmasoniem, kuri valda pār pasauli. rakstam par Liepājā notriekto mazuli komentāros aizrunājas par pārkrāsotām cacām un mašīnu markām. un man likās, ka es esmu neloģiska, bet man tomēr tādi loģikas caurumi nav pa spēkam.
protams, tur ir negants naids un tā, bet no tā vajag distancēties, un tad jau paliek smieklīgi. latvieši vispār ir viena ārkārtīgi smieklīga tauta, kas turklāt brauc šausmīgi.

09:12 pm

es pārāk daudz domāju par lietām, kuru nav, bet vajadzētu taču domāt par tām, kuras ir

10:54 pm

[info]malformation, šis ir speciāli tev

Tags: ,
Powered by Sviesta Ciba