aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2008-03-06 22:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:nieki

17 pavasara mirkļi
mazliet sūrst kakls, pēdējās divās naktīs esmu gulējusi neparasti daudz un istaba ir tapusi par milzīgu karalauku, kurā so far uzvaru gūst grāmatu kalni. rīt Goran Gora koncerts, mana literatūras skolotāja nez no kurienes man izraka G.Priedes lugu Trīspadsmitā, pēc kuras ir uzņemti Četri balti krekli, un šovakar vēl viens kucēns tika atdots citās rokās. patiesībā mazliet skumji, jo man tomēr būtu gribējies dzīvot mājā ar deviņiem suņiem. tad, kad būšu apprecējusies ar miljonāru un dzīvošu lielā privātmājā ar milzīgu dārzu, man būs daudz suņu. lai nu kā, nu vēl 4 mazi šmurgulēni ir palikuši, no kuriem viens ir rezervēts.

jā, un vēl es meklēju visu iespējamo literatūru par padomju kino Latvijā, zinu, ka kādreiz iznāca dikti daudz visādi periodikas izdevumi, regulāri eseju un pārdomu apkopojumi, darba izvērtējums un tamlīdzīgi, diemžēl maniem vecākiem jaunībā tas īpaši neinteresēja, tāpēc mums mājās nekā tāda, izņemot Kino skatītāja rokasgrāmatu, nav. varbūt tev, draudziņ, kaut kur dziļos grāmatplauktos kaut kas tāds ir aizķēries?



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]orissa
2008-03-06 22:49 (saite)
miegs un goran gora sakrīt. vecāku neinterese arī. saldu dusu, sapņus jaukus

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2008-03-06 22:52 (saite)
sakrīt vienā rindiņā un krīt, krīt, un krīt. dusēt vienmēr ir jauki, vienīgi sapņi ne vienmēr ir patīkami, miegs ir jocīgākā pasaule, kurā cilvēks var nokļūt.

atceros, kādreiz, novēlot labunakti, mēdza teikt ''saldus un pūkainus'', nu tad tev novēlu tāpat - saldus un pūkainus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?