aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2018-05-10 17:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
draugi atgādina par lietām, ko esam darījuši kopā pirms kādiem 5 mēnešiem, es neko vairs neatceros un liekas, ka tas nav tā bijis.

varbūt tas ir veids, kā prāts dīlo ar informācijas pārbagātību? vienkārši izdzēšot notikumus? jo, liekas, es neatceros teju neko no perioda, kas bija novembris - aprīlis, tikai dažus lielus pieturas punktus (daži seansi, Viļņa. gribēju vēl kaut ko pieminēt, bet neatceros).

vienīgais otrs periods, kas ir liela jautājumzīme manā atmiņā, ir 2012. gada pavasaris. creepy.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]likcepure
2018-05-10 20:51 (saite)
Es vispār neatceros, kas notika kurā gadā, tāpēc man visi gadalaiki ir ar lielu jautājuma zīmi virsū.

(Atbildēt uz šo)


[info]f
2018-05-11 11:20 (saite)
ja tā iespringst, tad vispār galvā tukšums var iemesties :))

laba atmiņa noteikti ir jātrenē. varbūt citiem tas sanāk automātiski, citiem, noteikti, galīgi neautomātiski. ja nav noticis nekas īpašs, tad es pat nevaru paturēt prātā, kur svinēju jauno gadu. līdz ar to, mans minējums ir, ka mājās :))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2018-05-11 18:57 (saite)
man liekas interesanti tas, ka prāts pats izdomā, ko saglabāt, ko - ne. es atceros seriālu citātus, neatceros savu asinsgrupu. atceros, kur mans brālis Parīzē dzīvoja pirms 9 gadiem, neatceros tēva telefonnumuru. par pēdējo pusgadu, par laimi, šķiet, ka atceros to, ko esmu uztvērusi (filmas, idejas, tekstus), bet reāli neatceros, ko un kā uztvēru. interesanti, kā tas viss strādā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?