aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2008-01-06 12:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Ben Folds - sentimental guy
Entry tags:ikdiena, pārdomas

ir taču ziema
naktī atkal mocījos ar bezmiegu, pēdējā laikā atkal parādās problēmas ar iemigšanu un miegu kā tādu. tā nu savā tumsiņā, no viena sāna uz otru vāļājoties, iedomājos, ka katram cilvēkam būtu vajadzīgs savs piegulētājs. vienkārši cilvēks, kuru var pat nepazīt, ar kuru nevajag būt nekādām attiecībām vai vienkārši tiecībām, kurš varētu būt vienkārši cilvēks, kurš guļ blakus. un palīdz iemigt laikā, kad ārā auksts, kad ārā tumšs, kad ārā baisi. palīdz ar to, ka vienkārši ir blakus.
tagad, gaišā dienas laikā ar skaidru saprātu skatoties šīs domas par anonīmo piegulētāju liekas, maigi sakot, savādas, bet ja vēl kādu nedēļu šitā mocīšos ar bezmiegu, pati iešu meklēt savu piegulētāju. tabletes man nepalīdz, miegs teju vispār vairs nenāk, bet rīt taču atsākas skola.
un vispār. māma ar tēti jau ir noskatījuši man līgavaini, viņš pats gan vēl nezina, ka ir noskatīts. nākamnedēļ tētis mani beidzot vedīs pie skrodera, kurš pašūs man ziemas mēteli, man pašai jāizvēlas fasons, materiāls un krāsa, pēdējais punkts ir visvieglākais, jo mētelis, protams, būs sarkans. un nekādā gadījumā ne ādas. tagad tikai atliek izvēlēties fasonu, bet es no mēteļiem un to šūšanas nesaprotu ne nieka. es vispār no šūšanas nesaprotu ne nieka.
un visu laiku, paskatoties ārā pa logu, iedomājos par to HI dziesmu ir taču ziema/un mēs esam pāris/ir taču ziema. Ir taču ziema, tik tiešām. tāpēc iešu lakot sarkanus nagus un vilkt kājās vilnas zeķes. auksts.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antonija
2008-01-06 17:19 (saite)
tā doma par piegulētāju man atgādina Depeche Mode dziesmu Personal Jesus.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2008-01-06 19:49 (saite)
starp citu, nemaz nezinu.

ā nē, varbūt esmu dzirdējusi. bet kāpēc tev atgādina?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antonija
2008-01-06 21:02 (saite)
drīzāk dziesmas vārdi. daļēji. tiesa, nekas tanī dziesmā par piegulēšanu nav minēts, taču tur arī ir kādas ilgas un vēlme nejusties tik vientuļam. tāds kā mierinājums, nezinu. tikai tur pietiek ar to, ka tāds tēls ir galvā un nemaz nav jābūt reālam.apmēram tā. jā, bet par to piegulēšanu vispār oriģināla doma. man gan tā neder, jo naktīs mans prāts aizņemts ar citām lietām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zan
2008-01-06 17:46 (saite)
tā doma par piegulētāju man arī pēdējo nedēļu neliek mierā. tieši par tādu piegulētāju, kā raksti.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2008-01-06 19:51 (saite)
vajadzētu Anonīmo piegulētāju izīrēšanas organizāciju, tāpat kā ar tiem uz pasākumiem izīrējamiem vīriešiem - pavadoņiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?