aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2017-03-16 12:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kaut kā ziņas par to, ka varbūt mums beidzot būs skaists, laikmetīgs cirks pilsētas centrā, jau ļoti iepriecināja. joprojām atceros to, kā 2007. gadā aizgājām uz Andrejsalu, kur bija kāda franču laikmetīgā cirka izrāde, un es biju pārsteigta, kad izrādījās - cirks var būt kaut kas ļoti skaists un patīkams, nevis tikai drausmīga smaka un lāči, kuri brauc ar riteni, un lauvas, kas lec cauri uguns apļiem.

un otrkārt, šorīt iemēģināju kafiju tajā jaunajā tuneļa vietā Save my day, ļ. patika. beidzot pie darba arī laba kafijas vieta, kas nav kaut kāda ārzemju ķēde. un vēl man ļoti patika tas, ka es klausījos austiņās Frank Ocean, un tad, kad piestāju pie viņu lodziņa, izņēmu austiņas ārā un dzirdēju, ka SMD arī klausās frank ocean. ļoti sapriecājos par šo sakritību.

bet citās ziņās atkal izbesījos par to, ka nabaga kara veterāniem neļauj darīt savas lietas un vēsturei pielikt punktu 20. gadsimta lielākajai traumai, bet visādi lokāli un mazāk lokāli tirliņi turpina bakstīt, plēst un uzplēst vecās rētas, vietā radot jaunas.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]vakardiena
2017-03-16 12:45 (saite)
Tas franču cirks bija magical!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2017-03-16 12:50 (saite)
jā, pilnīgi. atcerējos, ka tas gan bija 2007. gads, nevis 2006. - un tomēr, 10 gadus vēlāk visu vēl tik labi atceros

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nistagms
2017-03-17 09:28 (saite)
es tieši vakar skatījos sižetu par to, atcerējos AHS Freak Show un domāju par to, ka jaunā vadītāja varbūt vairs negrib spīdzināt dzīvniekus, bet cilvēki gan tiks paspīdzināti... huhuhu...

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?