aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2016-11-25 14:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
man reāli nav citu ideju, kā šobrīd īpaši protestēt, bet viena no tām vietām, kuru skar mun izmaiņas, ir, piemēram, kino Bize. ir cilvēki, kuriem no visas tiesas un sirds, un rajona liekas, ka neatkarīgais kino var iet dirst, bet tiem, kuriem tā neliekas - es, piemēram, plānoju tuvākās filmas, kas mani interesē, iet skatīties tur, nevis, piemēram, Forumā. nezinu, kā viņi dzīvos tālāk (un ļoti ceru, ka dzīvos), bet jebkurā gadījumā atbalsts apmeklējuma formā par sliktu nenāks. turklāt viņi rāda tiešām foršas filmas, it sevišķi tādiem čammām, kuri mēnešiem nevar saņemties aiziet uz kādu no latviešu pēdējām filmām - ik pa brīdim tur vēl var noskatīties Ausmu vai Es esmu šeit.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]deloveja_kundze
2016-11-25 16:51 (saite)
par to, ka MUN abjūzo, es nešaubos. klusais_okeaans pie iepriekšējā ieraksta izteicās, ka daudzi labāk situēti nesaprot, kā ir, kad tu individuāli strādā mun, kas ir tavs, jo tev nav citu iespēju un izvēles, bet es domāju, ka es arī nesaprotu, kā ir, kad lielāki veidojumi izmanto mun, lai krāptu cilvēkus.

vārdsakot, daudzi daudz ko nezina, bet tas, par ko man tiešām sāp sirds šajā visā, ir tas, ka šīs izmaiņas vistiešāk skar tos, kuriem mun ir iespēja nodarboties ar sirdslietu. kā Bizei, kā Kinoblogeriem un neskaitāmiem citiem. afēristu dēļ cieš cilvēki, kuriem mun nodrošin(āj)a iespēju darboties neatkarīgi. afēristi vienmēr atradīs citus veidus, kā apkrāpt valsti, cilvēki, kuru sirdslietas salauztas - ne vienmēr. tas liekas visbēdīgākais.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2016-11-25 16:53 (saite)
jā, tas ir bēdīgi.

bet mums visiem ir iespēja to visu atbalstīt. jāapskatās, kas bizei labs repertuārā, čo,

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?