aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2016-06-08 18:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
sapnī redzēju jaunu filmu no 1908. gada - materiāls, par ko neviens nezināja, ka tas ir saglabājies, neviens necerēja, un izrādās, ka ir, un tādējādi tiek pārrakstīta lv kino vēsture, jo vecākie kadri vairs nav cara Nikolaja II vizīte Rīgā 1910. gadā, bet gan šī te īsfilma no 1908. gada. tiesa, mans sapnis šo īsfilmu iztēlojās kā mūzikas videoklipu, kas aizdomīgi līdzinājās daļai no tiem materiāliem, ko tikko analizēju maģ. darbā.

iespējams, man būs vajadzīgs ilgāks laiks, lai atkoptos, haha.


bet tikko toties izgāju ārā ar izstieptu plaukstu, tajā salija ūdens, bija mazliet auksti, bet ne pārāk. varētu iet mājās un kaut ko sākt skatīties, bet ir tik daudz iespaidu - noskatījos "Nepabeigtās vakariņas" (ļ. smieklīga) un "Mans draugs - nenopietns cilvēks" (ļ. skumja, ja godīgi), varbūt nevajadzētu vairs neko skatīties kādu laiku, ja negribu sapņot filmās.
bet nu kas cits vairs atliek, es vispār vairs nesaprotu, kas ir brīvais laiks un ko ar to dara, kad nav jāraksta tūkstošiem projektu un maģ. darbs, un nav jāraksta programmu apraksti, nav jāķibina kopā bildītes filmām un nav jātaisa tāmes. ko tad var darīt, a, ja arī uz krogu negribas iet


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]marle
2016-06-08 18:25 (saite)
kur tu dabū visas tās latviešu filmas?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2016-06-09 00:18 (saite)
nu, tā kā es ar latviešu kino esmu saistīta profesionāli, tā ir daļa no maniem darba pienākumiem :)) bet citiem cilvēkiem, kuri nav profesionāli saistīti ar lv kino, šķiet, ir divas opcijas: portāls www.filmas.lv, kur diemžēl ne viss ir labā kvalitātē, turklāt lielākais vairums lietu ir pieejams bibliotēkās, vai nu youtube, kur ir pāris entuziasti, kuri tur ir augšupielādējuši reāli daudz filmu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]marle
2016-06-09 08:41 (saite)
Skaidrs, paldies. Par filmas.lv zināju, bet tur tiešām stipri trūcīgs tas piedāvājums, ko var mājās skatīties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]grey
2016-06-09 20:39 (saite)
marle, latvijas dc++ p2p tīkls dzīvo pēdējās dienas. Vēl daži LV serveri strādā un tur var atrast ļoti daudz vietējā satura, gan filmas, gan mūzika.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]grey
2016-06-08 23:17 (saite)
Man liekas Tev tagad pats īstākais brīdis bišķ apturēt dzīves straujo ritējumu. Nu, aizbraukt pie jūras, uzbraukt Zaķusalas tornī vai dajebkurā Rīgas restorānā uz jumta padzert tēju, laiski vērot darbaļaužu steigu, autoplūsmu un visutoraibo ikdienas ņiguņegu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2016-06-09 00:19 (saite)
es tieši domāju par jūru, bet tad izrādījās, ka tagad paliks šausmīgi auksts :)) bet ideja par torņiem ir forša, paldies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?