aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2015-12-28 18:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ir kaut kādi pāris brīži, kad jūtu, ka jā, citur nodzīvotais laiks un pieredze ir mainījusi manu uzvedību. viens ir, piemēram, tas, ka vairs tiešām neliekas ok paiet garām uz ielas cilvēkiem, kuriem acīmredzami kaut kas kaiš, bet pavisam kas cits ir mana uzvedība veikalos, uz ielām un uz riteņa, proti, es visu laiku dejoju un/vai izliekos, ka esmu popielā. tā, piemēram, šodien gāju pa savām Vecrīgas ielām, savā nodabā ļoti dramatiski dziedāju līdzi popielas stilā Florence + the machine, un šausmīgi samulsu, kad saskrējos ar kādu kungu uz ielas. reiz mums savukārt nepārdeva alkoholu veikalā, jo es dejoju pie kases un nevienai nebija dokumentu līdzi. un, protams, tā mūžīgā dejošana, braucot ar riteni.

tādos brīžos es atceros, ka jā, bija laiks, kad dzīvoju valstī, kur narkotikas bija daudz pieejamākas un cilvēki kaut kādu iemeslu dēļ arī bija daudz atvērtāki.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]komentaarietis
2015-12-28 18:37 (saite)
Lol, narkotikas un shiny happy people atvērtība kā vērtības.

(Atbildēt uz šo)


[info]adelise
2015-12-28 19:24 (saite)
totāli piekrītu tev par to citur nodzīvoto laiku un pieredzi un to kā tas maina manu uzvedību. tikko divus mēnešus nodzīvoju Ber un bwoah, ielīst atpakaļ šajā ikdienā ir totāls murgs.

(Atbildēt uz šo)


[info]usne
2015-12-28 19:35 (saite)
kāpēc nevar būt tāds, kāds esi, tur kur esi, kāpēc tāda pielāgošanās?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2015-12-28 19:40 (saite)
nav jau pielāgošanās, es jau to visu turpinu darīt. vienkārši tas, kas citur ir pilnīgi normāli, šeit izpelnās nosodošus skatienus - bet, iespējams, mans salīdzinājums ir stipri specifisks, jo Amsterdama nav tipiska vieta, tur ir tik daudz frīku vispār, ka tur everything goes. un tāpēc ir tāds pārsteigums par Rīgu, joprojām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?