aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2015-03-31 12:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
un vēl viena lieta, kas mani dziļi mulsina, ir dažādi seriāli, filmas un citas lietas (neceļas roka tos saukt par ''produktiem''), kas pievēršas izdomātām radībām, kas dzīvo reālā pasaulē, kā vilkači, vampīri, raganas etc. un bieži ir tā, ka ir izdomāta visa mitoloģija, radniecīgās saites, kaut kāda iekšējā loģika, bet savukārt tās reālās pasaules atspoguļojums stipri pieklibo, jo neviens nekad nestrādā. piemēram, ''the vampire diaries'', kur strādā, iespējams, divi tēli no visiem, jo visiem pārējiem vienkārši visu laiku ir nauda.

protams, protams, vienmēr var likt to kārti, ka nu kā, mēs te izdomājam radības, kāda nauda, apdrošināšana un īres cenas. bet nu vismaz Bafija kādu laiku strādāja burgeru ēstuvē, jo viņai nebija naudas un viņai nedeva kredītu, bet visi vampīri gan šķietami peldējās naudā. un šo punktu man ir daudz grūtāk sagremot nekā pašu vampīru tēlu. nu kā var mitoloģiskas radības dzīvot reālā pasaulē un nebūt nekādā mērā finanšu skartas.

jeb lietas, par ko es domāju, kad vajadzētu zvanīt 500 cilvēkiem.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]deloveja_kundze
2015-03-31 12:48 (saite)
teen wolf mēģināju skatīties kādu laiku, bet apnika. bet the vampire diaries nu jau ir vienīgais seriāls, kuru skatos, jo esmu izdomājusi, ka šis ir vislabākais seriāls, ko skatīties, ja gribu aptuveni palikt saistībā ar ''aktuālajām tendencēm''.

bet nu tvd džekiem ir nauda, kruti telefoni, smukas mašīnas un tamlīdzīgi. un lieliska māja, un stefans strādā tikai tad, kad ir depresija un grib aizbēgt no savām problēmām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mis_sarajevo
2015-03-31 12:49 (saite)
Stefans joprojām ir dzīvs? Un strādā?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2015-03-31 12:53 (saite)
akk tu esi visu palaidusi garām! Deimons ''nomira'', tas ir, iesprūda ar Boniju in a prison world, ko uzbūvēja Gemini cilts raganas, lai tur ieliktu īpaši bīstamu sociopātu (principā džeks vienkārši ieslodzīts 1994. gadā uz mūžiem, viens pats, līdz tie divi tur nejauši iepeldēja), Elena izdzēsa visas atmiņas par viņu, un Stefans aizbēga prom, sāka strādāt par automehāniķi un draudzēties ar vienkāršu meiteni. līdz viņu atrada un teica, ka nu c'moon vecīt.

vārdsakot, mani mulsina, ka seriāls, kas spēj izdomāt tādas sarežģītas mitoloģiskas struktūras un tēlus, pilnīgi palaiž garām tādas elementāras lietas kā īres maksa, studiju kredīti, personas dokumenti un regulāri ienākumi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mis_sarajevo
2015-03-31 12:54 (saite)
Tā ir tā "not important" sadaļa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2015-03-31 13:01 (saite)
atšķirībā no savstarpējiem mīlas līkločiem

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?