aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2014-07-25 11:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nu labi, tūlīt beigšu cepties, bet rekur delfi gādīgi paskaidro, kāpēc mums, 21. gadsimta sievietēm, mēdz būt sarežģītas attiecības ar vīriešiem - ļoti iespējams, mēs vienkārši neesam pietiekami sievišķīgas, tas ir, bezpersoniskas. es te pieliktu kādu sarkastisku piezīmi, ja vien tas nebūtu tik ļoti, ļoti bēdīgi. 

pazīmes, kas liecina, ka neesi pietiekami sievišķīga

Mani mīļākie punkti laikam ir šie:

Neatkarība

Sievieti vīrišķīgāku padara patstāvība, spēks, pārāk liela kontrole un uzstājība savu mērķu sasniegšanā un attieksmē pret citiem.

un

Pārmērīgas sociālās aktivitātes

Pārlieku liela sievietes cenšanās socializēties nozīmē to, ka viņa cenšas aizpildīt mīlestības trūkumu, ko jūt savā dvēselē. Sievietei laiks citiem būtu jāvelta tikai tad, kad viņa pati to patiesi vēlas un ir brīva no ģimenes pienākumiem.

un uz šīs nots es turpināšu tresīt pie Beyonce un uzstājīgi strādāt pie savu mērķu sasniegšanas. tas viss man atgādina lielisku joku, kas būtu ļoti smieklīgs, ja nebūtu tik bēdīgs, tātad baby are you a time traveler because you're such a misogynist I feel like I'm in 1930 



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mis_sarajevo
2014-07-25 12:20 (saite)
jaa, shis raksts bija izcils. pie tam arii izcili gramatiski un stilistiski izveidots.

bravo!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2014-07-25 12:26 (saite)
man vispār viss tik ļoti lieliski saslēdzās kopā, kaut kā pārlasīju šo rakstu un pleilistē sāka spēlēt Chris Brown dziesmu par to, ka these hoes ain't loyal, un ahhhhhahhhh, es zinu, ka es mūžīgi par to uzvelkos un ka tā ir manis pašas vaina, jo es ļoti daudz klausos to, ko varētu nosaukt par ignorant rap, nu, tur lil wayne, chris brown un pārējie lieliskie, kuri dzied par to, ka my bitch is on a strict diet, she only eats dick for breakfast, nopietni, es mazliet pārfrāzēju, bet vienā lil wayne dziesmā ir tādi vārdi, nu jā, mans punkts ir tāds, ka laikam tās beibes, par kurām delfi iesaka kļūt, ir arī tās beibes, kuras parādās šajās dziesmās.

uh. šitas bija viens liels elpas vilciens, lai izteiktu frustrāciju, bet nekas jauns, let's move on.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nistagms
2014-07-25 14:00 (saite)
wink wink baby u win sum chocolate mocchito mama ;) tis wuz good artikl, yeez

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]french_mime
2014-07-25 13:32 (saite)
Ak vai... purvs un grāvis. Grūti noticēt, ka mūsdienās ziņu portālā ko tādu var publicēt.

(Atbildēt uz šo)


[info]zan
2014-07-25 15:34 (saite)
"pietiekami sievišķīga", "ģimenes pienākumi"
ermahgerd

(Atbildēt uz šo)


[info]neetiski
2014-07-26 02:24 (saite)
Vel shie ir bestest:
Vīriešu pienākumu pildīšana

Mēbeļu pārbīdīšana, pasākumu vadīšana, ģimenes apgādāšana vienai pašai, kredīti, hipotēkas... Šie visi ir vīriešu pienākumi, kuros sievietei nebūtu jāņem dalība.

Noslēgtība

Sievietes pēc savas dabas ir ļoti emocionālas būtnes, kamēr vīrieši parasti ir krietni nosvērtāki un mierīgāki. Ja sieviete aizliedz sev izrādīt emocijas, tas liecina par sievišķības trūkumu.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?