hipopotama pieraksti

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Sāp mugura no visādas staipīšanas un whatnot, bet konteineris ir daļēji piekrauts (jā, kajaki ir iekšā, nē, viņi ir tukši, jo pilniem mainītos smaguma centrs, grūtāk nostiprināt un, galu galā, notīti ir gan kajaki, gan arī drēbes bija jau sen sapakotas kastēs). Lai nu kā, izrādās, ka ar 20 pēdu konteineri mums pietiek atliektiem galiem. Visa tā sabīdīšana būtu bijusi daudz grūtāka, ja palīgā nebūtu ieradies Ģ, kurš pats nesen pārvācās no SF uz Sietlu un izrādījās varen zinošs tetra jautājumos. Tagad gan mēs piekrāvām vēl stuffu, un par tā nostiprināšanu man lielu ilūziju nav. Bet viss vērtīgākais iekšā iegāja vakar, tā ka que sera, sera.

Lidmašīnas bagāža arī ir gandrīz sakrauta, tur varbūt būs mazliet jāpārorganizē, bet ir. 6 koferi uz mums pieciem, pluss rokasbagāža (tur gan es cenšos minimāli, lai ērtāk pārvietoties, bet nu tāpat savācas).

Sestdien vēl jāveic lielā izmēšanas operācija un visu gaišu.
  • urā! kas jūs te gaida? sava mājiņa? :)
    • Jā!!! Māja gan vēl jāiekārto, bet viņa ir ļoti labi dzīvojama, tikai mēbeles vajag un vienu sienu izņemt.

      Un viena mamma jau gandrīz vāra zupu, otra piepilda ledusskapi, lai brokastīs būtu, ko ēst, un tētis ies decembrī pensijā, un un un!
      • Nekas, mums te ir ikea, ja nepatīk ikea, pēdējā laikā saradušies šādi tādi outleti un veco mēbeļu atjaunotāji :)

        ir kādi īpašie gardumi, kas tur, tālumā, pietrūka?
        • Es jau vairs neatceros :) zinu, ka sākumā taisīju kartupeļu pankūkas, bukstiņputru (!!! Es tādu Latvijà nebiju ēdusi, bet pēkšņi tà gribējās… laikam kaut kādas primordālas atmiņas, hehe), štovētus kāpostus. Bet vispār gribas Lido, gribas sašliku, sviesta pupiņas. Cūku pupas!!! Sēņu mērces!!!!
          Tagad man gribas ēst.
  • akdies - es pat NEVARU iedomāties KĀ šis viss ir. Kad pārvācos atpakaļ pēc nepilniem diviem gadiem Kiprā, jau bija jocīgi. Gan ar mantām, gan visu. Bet šādi - kā Tev. Turu īkšķus, lai jums viss izdodas tgd ar to lidojumu, sākumu mantām, visu..
  • Lai labs ceļavējš un saguruši robežsargi, kas jūs laipni vicina cauri visām robežkontrolēm, nevis čakarē ar kaut kādu birokrātiju :)
  • oi. tu esi liels malacis! lai izdodas arī turpmāk.
  • Lielisks jums seriàls un tiekamies tèvijà! Lai gludi lidojumi, ceru, ka tikai divi savienojumi?
    • Paldies, paldies! Mums tikai viens savienojums - Īslande! Tur gan mazliet muļķīgi sanāk, 8h lidostā. Bijām domājuši varbūt kaut ko paskatīties apkārtnē, bet man ir aizdomas, ka mūs nelaidīs ārā :( bet nu nekas, 8h nav bezgalība.
  • bet vai kajaki dabūja vēderā zeķes? es uztraucos par kajakiem :)
    • sorī, izlasīju, ka ir, mieriņš:) lai garais pārlidojums bez stresiem un mierīga džetlagošana!
Powered by Sviesta Ciba