ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2017-03-20 21:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
atkal mēs sliktie
Franck Thilliez "Pandemia"

krimināls trilleris


Sliktie, protams, ir transhumānisti. OK, viņi nav nosaukti par transhumānistiem, bet slikto midzenī ir krionēti cilvēki. Ļoti nemākulīgi aprakstīti gan.

Bet also tendence. D. Brauns, tagad šis.

Galvenais sliktais pirms nāves saka: ``Atnāks citi. Viņi atjaunos struktūras, līdzīgas kā šeit, kaut kur citur. Jaunās tehnoloģijas, mūsdienu sakaru līdzekļi apvieno un tuvina mūs. Jūs varat nonāvēt mūs, bet ne mūsu zināšanas un mūsu gribu``

Nuuuu vispār jāpiezīmē, ka viņam var piekrist.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2017-03-20 22:40 (saite)
ā un ``viņu sejas klāja ledus kristāliņi. Policists saprata, ka neskatoties uz viņu pūliņiem izbeigt šīs šausmas, kriogenizācijas tehnoloģija ir izvesta no Krievijas palīdzot zinātniekiem, kuri izbēguši no taisnās tiesas``

tulkojums mans

also jebaķ

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2017-03-20 22:48 (saite)
Valērija ir labs cilvēks un dara labu darbu, bet tik unikāls jau viņas iestādījums nav, ka kriotehniku ir akurāti jāimportē no Krievijas.

OK, pārliecināji – arī tik elementāru (īpaši priekš sci-fi) un mūsdienās plaši zināmu ideju, kā krioniku, var uzrakstīt pilnīgi garām, pie tam vairākos veidos vienlaikus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2017-03-20 22:48 (saite)
Galvenais krionika/ krionēti cilvēki tiek pasniegti kā kaut kādas šausmas un [acīmredzot] pīpls havajet

(Atbildēt uz šo)(Iepriekšējais)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2017-03-20 23:01 (saite)
Varbūt autors ir iedomājies vai vēlējies radīt iespaidu, ka minētie "gludi skūtie padzīvojušie cilvēki" viņu "-180"° C temperatūrā ir pie samaņas? Tas izklausās vājprātīgi, bet pieticīgāki scenāriji ar krionikas piedalīšanos nav eksakti šausmīgi. For that point, kas tie par mistiskiem mīnus simt astoņdesmit grādiem? Šķidra N temperatūru taču var atrast burtiski 10 sekunžu laikā.

Starp citu, dīvainā kārtā nekur nevaru atrast grāmatas angļu val. versiju, visur rēgojas tikai franču oriģināls.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2017-03-20 23:06 (saite)
Krievi iztulkojuši, pie kam visu šamā sēriju, tur ir 12 romāni, šis pēdējais, also nujāāā, ja netērē laiku googlējot šķidrā N2 temperatūru un tml, tad var pagūt uzcept 12 romānus. Also nē, viņam tur kriopacienti aprakstīti kā ``ne dzīvi ne miruši``

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2017-03-20 23:11 (saite)
"Ne dzīvi, ne miruši" patiesībā ir diezgan akurāts kriopacientu apraksts, bet pēc šiem ekscerptiem man nav nekādu ilūziju, ka autors to ir balstījis reālā priekšstatā par to, kas krionika īsti ir un ko ar to var iesākt.

Bet, nu, kopumā skaidrs, 12 romānu sērija šeit ir kārtējais konveijera darbs, pie kam ar grifu "brāķis nerodas". Iešārē, ja tur uzlasies vēl kam tikpat labam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?