ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2017-01-27 16:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
tradicionālās vērtības, joprojām
http://www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/645122-krievijas_parlaments_dekriminalize_vardarbibu_gimene


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2017-01-27 21:31 (saite)
Nu tās sejas ir konkrētas destruktīvas izpausmes/ fenomeni. Piemēram minētais patriarhālisms, ``relatīvie fakti``, ``garīgums`` un tml. Izpausmju destruktīvajam raksturam ir evidence, t. sk. vēsturiska. Attiecīgi no tā visa sanāk evidencē balstīta stratēģija.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2017-01-27 21:42 (saite)
Vēsturiskie dati varbūt var kalpot par prioru, bet politikas izlemšanai primāri ir vajadzīgi dati par pēc iespējas tuvāku tagadni (ideāli būtu real-time policy making, bet tur mums vēl nav vajadzīgās datu apstrādes un realizācijas infrastruktūras).

Tas, ko ar šo vēlos pateikt, ir tas, ka, pēc manām domām, daudzas no šīm "sejām" mūsdienās ir proverbiāli donkihotiskās "vējdzirnavas", cīņa ar kurām dod minimālu labumu, taču stipri novērš gan institūciju, gan sabiedrības uzmanību no relevantām aktualitātēm.

Ironiskā kārtā, OP minētā vardarbības ģimenē leģitimizācija ir reāla problēma, taču tāda, ko pašsaprotamu iemeslu dēļ neatrisinās ziņošana tiesībsargājošajām instancēm vismaz lokālā mērogā (jo šīs instances ir likuma grozījumu avots).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?