ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2015-08-31 08:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
arī par paiku
Vot kas pietrūkst - cietā melnā šokolāde konservu kārbās, tādās kā fasē piemēram šprotes.

Cietā melnā šokolāde ir ideāls rijamais priekš visādas vazāšanās, kompakta, ilgspēlējoša, nebojājas, bet viņai ir 2 trūkumi, abi attiecas uz tropisku vazāšanos

a)karstumā viņa kļūst mīksta un tu esi viņā līdz ausīm
b)viņā salien skudras.

un tad jūsu rīcībā ir dispersija šokolāde/skudras, kuru protams arī varētu ēst, proteīns vien ir, bet nav zināms doto skudru ķīmiskais sastāvs (dažas sugas var saturēt ne gluži veselīgus komponentus) un dažas skudras, piemēram šīs var iekost tā, ka maz neliksies. Nākas ņemt pa rokai esošo materiālu, piemēram T kreklu un nokāst šokolādi no skudrām.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sirdna
2015-08-31 10:18 (saite)
šokolāde termosā ir risinājums (ne kā dzēriens, bet salauzt gabalos un iebērt).

Pasargās ij no saules, ij no skudrām.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ctulhu
2015-08-31 10:21 (saite)
Var, bet tas ir diskompakti un (stikla termosa gadījumā) neizturīgi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sirdna
2015-08-31 10:36 (saite)
Pareto kopa - vai nu šķidra kompakta skudru pļeka, vai diskompakts termoss ar šokolādi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2015-08-31 10:40 (saite)
vai konservu kārbas [see above]

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sirdna
2015-08-31 10:42 (saite)
imho, konservu kārba nepasargā no saules.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2015-08-31 10:45 (saite)
Pirms atvēršanas jāatdzesē, vai arī sanāk ēst ar karoti :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kants
2015-08-31 13:41 (saite)
burciņa ar šokolādes sviestu neder kā analogs?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ctulhu
2015-08-31 13:46 (saite)
Nav tas. Bojāsies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mindbound
2015-08-31 14:48 (saite)
Vai kā alternatīva varētu derēt vakuumā iepakota tā pati šokolāde, "atver un apēd" izmēra porcijās?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ctulhu
2015-08-31 14:50 (saite)
Vispār jā, bet arī paliks mīksta, tāpēc stingras Al kārbas būtu optimāli

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2015-08-31 14:55 (saite)
Njā, šādu produktu neizdevās atrast. Toties izdevās atrast skudras kukaiņus posmkājus šokolādē, safasētus stingrās Al kārbās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kautskis
2015-08-31 20:13 (saite)
Vācieši ražo šokolādi bundžās. Tiesa, ne tādās kā šprotes, drīzāk tādās kā Nivea krēms. Bet malas var aizlīmēt ar līmlenti!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?