ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2024-06-02 16:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kreisie esot gudrāki
https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0160289624000254

un scihubā nav


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2024-06-02 23:34 (saite)
Kur ir piemēri intelektuālajam leftismam? ASV un Eiropā leftistu pārvaldē esošais ir trešās pasaules līmenis. Nekontrolēta migrācija, noziedzība, netīrība, smirdoņa un brūkoša infrastruktūra, toties pamatīgi nodokļi, dārga dzīvošana un policejiska valsts, kas uzrauga un soda cilvēkus par pareizrunas pārkāpumiem un sīkiem administratīviem pārkāpumiem. ASV zilie štati, īpaši lielās liberāļu megapoles, pateicoties savan intelektuālismam piedzīvo bezprecedenta emigrāciju. Arī Eiropas progresīvās citadeles pēc aptauju datiem rādās zaudējam šarmu, daudzi atstāj savas mājvietas tīri aiz drošības apsvērumiem. Kā nākas, ka šie intelektuāļi nepārtraukti rada postu, kas nebija piedzīvots krietni konservatīvākos laikos?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2024-06-02 23:45 (saite)
Attīstībā tika pieļauta virkne kļūdu kuras noveda pie postmodernisma, pareizāk sakot pie situācijas kuras rezultātā izveidojās postmodernisms.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2024-06-03 00:13 (saite)
Postmodernisms nav atdalāms no kreisā progresīvisma, tā ir integrāla šo "intelektuāļu" kognitīvā funkcija.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2024-06-03 00:25 (saite)
tas nav nekāds progresīvisms, klasiskie komunisti vismaz deklarēja ka taisa labāku nākotni a šitie cilvēkus klaji grib iznīcināt, tā ir toksiska kombinācija no anarhoprimītīvisma un pola pota stila komunisma, atsakamies no tā, atsakamies no šitā, taupam, esam pieticīgāji, nelidojam, nebraucam, esam dzīvnieki, visu izdalam nabagiem, dziedam dancojam pīpējam zāli.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?