ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2023-07-25 12:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vēlreiz par Stambulas konvenciju.
Apsverot visus par un pret un piekrītot ka daži aspekti ir debatējami es drīzāk būtu par, jo

1) Viss kas ir pret tādiem patriahālistiem kā Mapats ir lietojams
2) Ar postmoderno stāvokli mēs tāpat tiksim galā.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mindbound
2023-07-25 15:36 (saite)
Personīgi neredzu vajadzību vai jēgu

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-07-25 15:41 (saite)
Kā jau es pie jan-09 atzīmēju -

Nu tas varētu izskatīties sekojoši:

Policijas iecirknis, iesniegums. Veči, ko darām, atkal viens mudaks sievu sit. Da neko, ģimenes iekšējā lieta. Pag veči, tagad ir tā jobanā konvencija, dzirdēji sapulcē? Šitā vairs nevar, šefu drāž ministrija, viņš izdrāzīs mūs. Tā ka ceļam vien dirsas augšā un formējam.

Nu tb tas ir par niansēm.

Un vēl ja mēs redzam ka visādi gnidrologi un mapati pret to izmisīgi kviec, tad paceļas jautājums - kāpēc kviec?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2023-07-25 15:47 (saite)
Liet papildus ūdeni uz aizvietotājideoloģijas dzirnavām es arī neesmu ieinteresēts (un konekcijas ar to var samērā droši secināt no konvencijas definīciju daļas). Situāciju ar policijas nolaidību vardarbības ģimenēs sakarā, protams, ir vērts uzlabot, bet šaubos, vai šis ir optimāls veids, kā to darīt un vai te ir pozitīva ieguvumu/zaudējumu attiecība.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2023-07-25 15:52 (saite)
Tavs arguments būtu nebūtu tik fakin retarded, ja konvenciju pieņēmušās valstis nebūtu izvarošanu epicentri Eiropā. Pie tam nevis tikai ģimeņu abuse, bet pilnīgi atklātu un mežonīgu gaišas dienas laika gengreipu citadeles. Lieki teikt, ka policija šajās valstīs pret izvarotājiem ir maksimāli tolerantas, jo zināms jau kas tur tie galvenie perpi parasti ir. Nu un attiecīgi vēl pa virsu nāk konvencijas 2+2=5 un pedoboļševiku adženda, par kuru pamatoti tiek brīdināti to valstu pilsoņi, kas vēl nav zem šī perveļu ceļaruļļa pilnībā pakļuvuši. Tu arī labi zini, ka ar sieviešu tiesībām šim nav it nekāda sakara, vienkārši solidarizējies ar (((savējiem))), kas šīs adžendas bīda.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-07-25 15:55 (saite)
Es nevis solidarizējos ar kaut ko bet esmu pret mapatiem. Un es galīgi neesmu pret imigrācijas kontroles sakārtošanu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-07-25 16:46 (saite)
Lai būtu pret mapatiem vai vienalga ko, nav jāatbalsta pedo un citas neoboļševiku aktivitātes. Ja tu to dari, tad esi nesalīdzināmi lielāks kretīns vai arī kārtējais subversīvais žīds ar berzīgām roķelēm.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-07-25 17:14 (saite)
Disclaimeris: Es esmu pret pedofiliem, pedofili ir noziedznieki. Par neoboļševikiem tad tur jāskatās, ja tas ir par degrowth, idejisko vegānismu, pseidoekeloģisko alarmismu, narkotiku legalizāciju, izglītības standartu pazemināšanu, forsētu vienlīdzību - tad es esmu pret to visu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-07-25 18:24 (saite)
Nu un lūk, SK ir par to pašu un līdzīgo tikai vēl perversākā un anti-truth formā. Un policijas darbu ratificējušajās valstīs tā neuzlabo, tā ir tava no pirksta izzīsta iedoma/demagoģija.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chrono
2023-07-25 16:09 (saite)
Man šķiet, ka visa diskusija gadu garumā par konvenciju ir šo pašu konvencijas ideju saindējusi pietiekami, lai tās ieviešanas vietā labāk ieviest pozitīvās atziņas, kas ir radušās no diskusijām. Pati tā ir tikai lieka formalitāte caur kuru tiek bīdītas arī idejas kuras novirza diskusiju no reālajiem risinājumiem kuri būtu jāveic.

Skatīties uz to, kas patīk vai nepatīk mapatam nav pārāk labs veids kā izvērtēt lietas, pat ja viņa argumenti nav tādi kuriem var piekrist, idejas vērtība vai nevērtība no viņa nostājas nemainās.

(Atbildēt uz šo)


[info]ravejsledzejs
2023-07-25 18:25 (saite)
ai nu mapatam visi termini,kas sākas ar pedo nozīmē vienu un to pašu. jābrīnās, ka viņš vēl skolotājus ar pedofīliem nav sametis vienā maisā.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?